Readathon på Østerbro Bibliotek

21 mar 2020 kl. 15:00 - 22 mar 2020 kl. 09:00

Dag Hammarskjölds Allé 19, 2100 København

I forbindelse med børnelitteraturfestivalen ”Vi elsker bøger” varmer Østerbro Bibliotek op med et Readathon.

Readathon er en anden måde at læse sammen på og med læselyst som det gennemgående tema. Læselyst er også at du snakker om bøger, er sammen om bøger ud over at læse. Til et Readathon er du sammen med andre børn og unge i 24 timer, om at læse og hygge -  du behøver ikke læse alle 24 timer, det er ikke et krav.

Der vil være nattequiz med lommelygter, præmier til dem der svarer rigtig på flest spørgsmål, bogløb, filmvisning (med litterært forlæg), aftensmad, chips, drikkelse, frugt. Morgenmad søndag morgen. Og så vil der løbende kører en lille quiz om hvor mange sider vi hver især får læst.

Medbring din yndlingspude, liggeunderlag, dyne, bøger og lommelygte. Vores læse Marathon er for alle uanset læseniveau, man må læse e-bøger, høre lydbøger, læse tegneserier. Vores seje bibliotekar, som vil være til stede i alle 24 timer, står klar med hjælp til at finde den nye bedste bog, som passer til dine interesser og dit niveau – men du skal være fyldt 12 år for at deltage. Det koster 50 kr. at være med.

Læseklubben B.O.G klubben på Østerbro Bibliotek vil hjælpe dig med hvad der kommer til at ske og ikke mindst hvornår der skal spises.

Vi garanterer for masser af hygge og masser af bøger!