spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Red Lama

Afholdt event

Red Lama

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

24 okt 2020 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Red Lama vender tilbage til Pumpehuset for at spille eneste danske koncert i 2020.

Sidste gang Red Lama var forbi Pumpehuset, fyldte de den Sorte Sal og spillede en stærkt medrivende koncert. Nu vender de tilbage for at spille årets eneste danske koncert. Det bliver samtidigt bandets sidste i en længere periode, da den kommende tid dedikeres til at arbejde videre på opfølgeren til ‘Motions’ fra 2018. Mon ikke publikum kan forvente en smagsprøve eller to.

Red Lama spiller bredspektret rockmusik med plads til både ekstatisk dans og fordybelse. Inspireret af de seneste fem årtiers grænsesøgende og udsvævende rockmusik, såsom den psykedeliske rock, kraut- og postrocken, favner Red Lama en moderne lydene rock, der formår at forholde sig til sin nutid.

Red Lamas musik kommer for alvor til live på scenen. Og når bassist, Frederik Hansen lægger et hypnotisk bagtæppe af basgrooves, som guitaristerne, Jonas Rahbek og Oliver Fick kan lægge deres melodiske guitarharmonier ovenpå; når trommeslagerne, Marius Linnet og Niklas Jørgensens dundrende trommer vokser intenst, og Morten Kaas’ tangenter skaber musikalske kalejdoskoper er det svært ikke at blive opslugt og indhyldet i lydbilledet. Med det stærke sammenspil, kombineret med forsanger Johannes Linnets dragende og hypnotiserende performance, har bandet vundet både publikum og anmeldernes hjerter. Senest i Indien, hvor bandet i januar 2020 imponerede publikum med koncerter i New Delhi og Varanasi.

Særligt tilbud til Pumpehusets gæster

Fuldend din koncertoplevelse med en overnatning på Hotel Kong Arthur efter koncerten og start dagen derpå med Ny Nordisk morgenbuffet, som er bæredygtig og økologisk. Læs mere og BOOK HER

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .