eventet sluttede

Reffen209: Vin Med Hjerte - Vinsmagning, musik og bål

DKK 200,00

Sted

Dato

16 jul 2021 kl. 17:00 - 23:59

Beskrivelse

Har du lyst til at prøve en anderledes og eksklusiv vinsmagning, hvor der ikke blot bliver fortalt hvordan vinen skal dufte og smage, og uden lange foredrag om jordbundsforhold og vinfremstilling?

Så kom ud i vores hyggelige atmosfære i Reffen209, hvor folkene bag ”Vin med hjerte” og Konsjös vil fortælle dig om deres vingårde og om personerne, der står bag deres vine.

Samtidig vil der blive fortalt om deres arbejde i Zambia, med at installere vandbrønde i de allerfattigste områder. Hver gang du drikker et glas vin, er du nemlig med til at sikre rent drikkevand til mennesker i Zambia – den tanke giver vinen en ekstra god smag.

Arrangør

Reffen209 er drevet af frivillige ildsjæle fra Kulturforeningen Ra209.Kulturcentrum på Refshaleøen, i et kunstnerisk og inspirerende miljø.

Lokation

Reffen209 Reffen209, Refshalevej 209A, 1432 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .