REFLEX LYD #1: Mød cellist og cyklist Ida Riegels til en intimkoncert med fortælling i Kunstsiloen i Dragør

eventet sluttede

REFLEX LYD #1: Mød cellist og cyklist Ida Riegels til en intimkoncert med fortælling i Kunstsiloen i Dragør

Billetter fra DKK 165,00

Sted

Dato

15 nov 2020 kl. 14:30 - 16:00

Beskrivelse

Ida Riegels spiller på en cello hun selv har designet og bygget, og til koncerten opfører hun et udvalg af egne værker. I foråret 2020 vandt hun meget fortjent DR´s P2 pris “Årest Ildsjæl” for sit alsidige musikalske virke.

Ida Riegels er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har turneret i både USA, Indien, Bhutan, Thailand, Japan og mange andre steder. Hun har gennem de seneste år etableret sig som cyklende cellist med turnéer på tusindvis af kilometer i både ind og udland med musik hun har komponeret specielt til sin hjemmebyggede cello: "Noget af det der fascinerer mig ved at rejse med min cello, er oplevelsen af at afstanden mellem mennesker forsvinder gennem musikken. Der opstår en fælles forståelse, selv når man ikke taler samme sprog. Ofte bruger jeg min cello som en slags musikalsk dagbog når jeg er på tur, og på den måde handler mine kompositioner om ting jeg har oplevet, der har fascineret mig eller fået mig til at undres."

REFLEX LYD er low-fi intimkoncerter og foredrag kurateret af REFLEKSIONER.

REFLEX LYD performes af professionelle kunstnere, musikere og lydforskere, og repertoiret spænder over klassiske nykompositioner, akkustiske og instrumentale lyduniverser samt lydkunst. Koncerten med Ida Riegels er første del. Anden del finder sted i 2021. 

REFLEX LYD er støttet af Dragør Kommune.

COVID-19: Til koncerten vil der være et begrænset antal siddende gæster. Rummet luftes ud før koncerten, stole afsprittes før og efter brug ligesom håndsprit vil være til rådighed. HUSK at bære mundbind når du ankommer og når du står og går inde i bygningen.

Lokation

Kunstsiloen Kunstsiloen, A. P. Møllers Allé 9B, 2791 Dragør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .