spring til hovedindhold

Regenerative Design

Regenerative Design

Fra DKK 100,00

Sted

Beskrivelse

Hvordan vi kan bruge en regenerativ design?

Regenerativt design handler om at lære at se, tænke og handle på en måde, der respekterer og bygger på potentialet i design, hvor vi genetablerer vores forhold til naturen og samskaber med naturen.

Vi skal fokusere på udvikling som ikke blot at gøre mindre skade, men snarere bruge design som en positiv kraft, der genopretter, fornyer eller revitaliserer. Et koncept, der er iboende i naturen, skal regenerering være tilgangen til, hvordan vi interagerer med planeten. Det er en måde at tænke på, der fokuserer på at give meget mere tilbage, end vi tager.

En 'regenerativ' tankegang er en, der ser verden som bygget op omkring gensidige og co-evolutionære relationer, hvor mennesker, andre levende væsener og økosystemer er afhængige af hinanden for sundhed og former (og er formet af) deres forbindelser med hinanden. Den anerkender, at tackling af de indbyrdes forbundne sociale og miljømæssige udfordringer, vi står over for, er afhængig af at genskabe balancen og genoprette disse relationer.Lokation

The orange cottage, Frederiksberg, Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Events du har kigget på
Andre events fra arrangøren
Anbefalede events