Reggae & Soul koncert med One Love Marley Band og Soul DJ

09 nov 2018 kl. 21:00 - 11 nov 2018 kl. 03:00

CasaV58, Vestergade , 8000 Aarhus

KÆRE GÆSTER TIL ONE LOVE MARLEY BAND KONCERT

NYT OM BILLETKØB! MÅSKE ER PROBLEMET, AT DU SKAL VÆRE LOGGET PÅ ELLER OPRETTET SOM BRUGER. 

Vi beklager, at det ikke har kørt. Der er billetter i døren.

DER ER PROBLEMER MED LINKET. DER ER BILLETTER I DØREN. VI HÅBER, AT BILLETTO KAN LØSE PROBLEMET!!

Reggae & Soul på CasaV58 Fredag d. 9 november 

KONCERT kl. 21.30
One Love Marley Band spiller koncert efterfulgt af DJ Søren Andersen der spiller dansesoul. Carola serverer Jamaican Patty til natmad. 

One Love Marley Band spiller koncert på CasaV58 og hylder musikken, teksterne og den legendariske Roots Rock Reggae.
Bandet har gravet dybere i Marleys sangkatalog og fundet perler frem, som er med på sætlisten. One Love Marley Band søger det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet.
Mia Kamla Marie står i spidsen med sin stærke vokal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og til de budskaber, som Marleys tekster udtrykker.

Garvede og rutinerede musikere – alle med kærlighed til den oprindelige reggae, laver Danmarks første dedikerede Bob Marley hyldest orkester med stor besætning.
Bob Marleys stærke sangkatalog lever og fortjener opmærksomhed, og det er den klare vision for One Love Marley Band at bringe sangene og musikken ud på de store scener.

Orkesteret har udsendt 3 singler, der fik følgende ord med fra Gaffa: ”.... selvom der er tale om nyfortolkninger af en række af Marleys allerstørste hits, så leveres de med stor respekt for de originale værker og med et musikalsk overskud, der sikkert vil få reggaekongen til at smile ned til os fra hans himmelske hvilested i Zion.” Juni 2016 Gaffa

Efter koncert i Ålborg juni 17 har arrangøren udtalt: ”...Bandets spilleglæde og udstråling betød, at mange besøgende på fest- og oplevelsespladsen slog sig ned på de omkringliggende restauranter og cafeer, for at se og nyde den inciterende og dejlige musik. ....Bandet var således rigtigt gode til at få deres positive viberationer ud over scenekanten. ....Bandets performens og evne til at "fange" publikum med deres dejlige musik bevirkede endvidere, at der var mange, af de besøgende fredag, som også kom lørdag, på grund af One Love Marley Band.” En gæst skrev på facebook: ”Hej. Jeg kom tilfældigt forbi igår i Aalborg og endte med at blive hele koncerten. Så fedtet band, I har samlet. I passer flot på kulturarven fra BM, men der er også plads til at sætte jeres eget musikalske aftryk. Jegskyndte mig hjem og satte mine BM LPer på. Skøn overraskelse. Jeg vil følge jer og næste gang I kommer forbi detnordjyske, tager jeg en håndfuld kammerater med. God vind fra Michael.”

Doors 2..00

Koncert 21.30

Dj efter koncert

Entre på billetto 80,- følg linket

Entre i døren 100,-

One Love Marley Band Salg lukket