Regnbuemeditation - med Lajla Glumby

16 nov 2019 kl. 09:30 - 17 nov 2019 kl. 16:00

Skuespillerakademiet, Shetlandsgade 3, 2300 København

Regnbuemeditation er dit helle. Der er ikke fokus på karriere, pligter eller informationsmedier. I stedet er vi for en stund overladt til os selv og vores indre. På den måde får vi overskud i hverdagen og alt vil efterfølgende føles længere.

Jeg ved selv, hvor svært det kan være at komme i gang med en ny disciplin. Få den ind under huden, integrere den i et allerede fuldt dagsprogram og finde en rytme, der passer til én selv.

Alle kan meditere, og hvis jeg har kunnet lære det, kan du også. Alle – og det mener jeg af hele mit hjerte – alle kan det.

Mit ønske er at bringe Regnbuemeditationen ind i dit liv på en interessant, afslappende og sjov måde og kærligt give dig indsigt i, hvad den kan give dig af ahaoplevelser.

Regnbuemeditation splitter og deler farverne ud i forskellige følelser, tanker og kropslige sansninger/smerter.

Igennem meditationen skaber man et bedre overblik til at finde ud af hvor det vil være smartest at arbejde med sig selv. Forløse det der skal forløses.

Det er langt nemmere at finde ind til problemet når alle farverne ikke er viklet hulter til bulter ind i hinanden - Nøjagtig som følelser og tanker har det med at gøre. De vikler sig ind i hinanden så man ikke kan gennemskue det reelle problem.
Får vi ikke sorteret i følelserne sat dem i de rigtige farver/kasser, kan de sætte sig som smerter i kroppen. Og det er ofte først der vi tager action for at blive helbredt.Du vil lære:

* konkrete øvelser, som du kan gå direkte hjem og bruge
* at være til stede lige her og nu – leve i nuet
* at alt er lige, som det skal være
* at forebygge og håndtere stress