Regnbuemeditation - øvede

10 okt 2020 kl. 10:00 - 11 okt 2020 kl. 16:00

Regnbuemeditation for øvede

.. handler om at se symboler og tegn, der ofte reflekterer det, din sjæl har brug for. Den dør aldrig, men indimellem kan det føles som om, den sygner hen. Det, der i virkeligheden sygner hen, er din følelse af glæde, kærlighed og lykke. Det mærker du måske især, når din fysiske krop, dine tanker og dine følelser udfordres med at være i hverdagen, i verden. Og så kan du med rette spørge ind til, hvad det er, din sjæl eller kerne har brug for lige her og nu. Hvad har den brug for at blive fodret med?

Når du gør det, træder du ind i din bevidsthed, din kilde inden i dig, og her finder du både anerkendelse og forståelse for det, du udfordres med og hvorfor. Du finder svar, der giver mening for dig. Det er healing. Kilden inden i mig er som en blomsterhave – spæde spirer, der titter frem, blomster i fuldt flor og afblomstring. Altid i live og levende.

Jeg bruger farverne, når jeg meditere. Det gør jeg, fordi farverne fortæller mig uden omsvøb, hvad det er, jeg har brug for at kigge nærmere på. De fører mig hen til det område i mit liv, som har brug for at blive plejet.

Hvis jeg f.eks. synes, at det går lidt trægt med mit arbejde, så tænker jeg på, hvilken farve der er i spil. Farven hjælper mig til at forstå, hvor jeg skal lægge mit fokus henne. Meditation går i høj grad ud på at turde lære at acceptere det, der kommer til dig. Og det kan komme i mange former. En rislen under huden, en glæde, der næsten ikke kan være i kroppen eller noget helt tredje. Vi er alle forskellige, og vi oplever den indre velvære på hver vores måde. Men én ting er sikkert, den lyver aldrig.

Når jeg har fundet farven - det kunne være kongeblå (jeg ved, at farven refererer til det 3. øje). Sætter jeg mig behageligt til rette i min meditationsstol. Her sidder jeg ca. 10-20 minutter, og lader det komme til mig, som kommer. Bagefter skriver jeg det ned i min dagbog, som jeg vil opfordre dig til også at gøre.

Måske kommer der noget til mig, der fortæller mig, hvad jeg kan gøre i forbindelse med mit arbejde. Nogle gange læser jeg op på, hvad farven handler om. Uanset hvor mange gange jeg har læst om farven, så får jeg hver eneste gang en ny vinkel at arbejde med den på.

Du vil lære:

  • at alt er lige, som det skal være.
  • at dit liv er dit ansvar
  • at leve det med glæde og oprigtighed
  • at finde ind til kernen i dig selv
  • at arbejde med farveren koral, gylden, oliven, turkis, lys rød og hvid
  • konkrete øvelser, som du kan gå direkte hjem og bruge


Medbring gerne:

* Dit eget liggeunderlag og tæppe
* Notesbog/dagbog og skriveredskaber
* Frokost til begge dage (cafeer, kiosker og supermarkeder findes rundt om hjørnet)
* Godt humør og et åbent sind


Denne weekend er for letøvede og øvede ud i kunsten at meditere.


Lidt om mig, Lajla Glumby:

Jeg er udlært speditør- og shippingagent. De andre vigtige jobs, jeg vil fremhæve, er: biblioteksassistent, vikar og administrationschef. Det var jobs, jeg havde sideløbende med, at jeg gerne ville starte mit eget firma. I 1998 besluttede jeg at starte mit eget firma, hvor jeg dengang underviste i og holdt foredrag om farver og stil. Det førte mig dybere ind i farverne og den spirituelle verden, hvilket har givet mig flg. uddannelser: aura soma-terapeut (sjælsterapeut), clairvoyant rådgiver, reiki-healer, krystalhealer, regressionsterapeut.


I starten gjorde jeg det mest i 1-1 sessions, men stille og roligt begyndte jeg at undervise i meditation og healing. Først i Fitness.dk og i Club La Santa på Lanzarote. I dag underviser jeg i og holder foredrag om meditation og healing for skuespillere, skuespillerelever, sportsfolk, erhvervsfolk og private.

Læs mere her

Netværk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke