Event aflyst

Reign in Nørrebro

DKK 150,00

Sted

Dato

25 apr 2020 kl. 18:00 - 26 apr 2020 kl. 01:00

Beskrivelse

Reign in Nørrebro ☠🔥

Demolizer:
København - Old School Thrash

Københavnske Demolizer spiller nådesløs, hård og ufiltreret old school thrash metal, der med garanti vil få dig til at samle dine tænder op, med brækkede fingre, efter en tur i pitten!
Med en stor, rødglødende langemand peget imod lovens lange arm, stræber de efter at levere det hårdeste, hurtigste og ondeste thrash metal du overhovedet kunne drømme om i stil med: Slayer, Exodus, Municipal Waste etc.

2019 medbragte en finaleplads i den danske W.O.A Metal Battle og Demo + Single - Begge D.I.Y produceret og udgivet som kan nydes på Spotify!
https://open.spotify.com/artist/7Mq4g7MEMxWozA1LIttP2P

Killing:
Rimsø - Tysker Thrash!

Killing blev dannet i 2013 af fire gamle venner der alle havde én ting til fælles - kærligheden til thrash metal. De gennemgik, de sædvanlige begynder-vanskeligheder alle bands skal igennem, men missionen var klar - de ville spille energisk, beskidt, aggressivt og ondsindet metal inspireret af deres egne gamle helte. Inspirationerne var Kreator, Exodus, Overkill, Metallica, Megadeth og alle de andre gamle banditter fra 80'ernes storhedstid. Killing begyndte også at være aktive på livefronten allerede året efter og har siden spillet mange koncerter, hvor de bl.a. har delt scene med navne som BAEST, Lipid, Deadflesh, Iron Fire, The Nimbwits, Pestilence, Primordial og Wasted. På scenen er bandet en solid energiudladning, hvor det handler om at forårsage så mange piskesmæld blandt publikum som muligt. Debut EP'en "Toxic Asylum" ramte gaden i 2018, hvorefter Killing tog på en efterårs tour rundt i Danmark samt i Polen og i Sverige. Bandet udgav for nylig singlen "Raise Your Anger" som de også udgav en video til. I øjeblikket spiller Killing over hele landet, for at sprede budskabet om at thrash metallen lever i bedste velgående!
https://open.spotify.com/artist/2ilawgyDfNA0MTNbapthIS

Mortal Dread:
DK/SE - Possitive Aggressive Post Apocalyptic Punk-Meta

Med EP'en Celebration of Fear (2018) produceret af Greg Gordon og med en klar reference til inspirationen fra Slayer legede Mortal Dread med angsten for misinformation, tilgivelse, fortabelse og uhyggen fra det ydre rum. I 2020 udgives en række opfølgende numre bl.a. Peace Love and Harmony, Bride in Blood, Convinient Truth og Stockholm Syndrome, The World Needs War m.fl.
https://open.spotify.com/artist/7hYmgCknGaHaoojACunjNi

Kurgan:
Fårevejle - Melodisk død der lugter af viking!

Kurgan blev dannet I 2014 i Fårevejle, Odsherred. Lige siden har bandet spillet originalmusik med høj energi og engagement. Kurgan spiller en ond blanding af diverse metal-subgenrer. De melodiske temaer fra vikingemetallen blandes med frostbidte blackmetal-riffs og tordende dødsmetal rytmer. Stemningen forbliver I det dunkle univers når Kurgan indtager scenen hvor der ikke bliver sparet på hverken virtuose guitarsoli, hamrende dobbeltpedaler eller brølende growl. Deres anmelderroste debutplade 'Yggdrasil Burns' udkom i september 2019 via Massacre Records.
https://open.spotify.com/artist/7vDyTlxc9CSsdooLdbOl8E

A Blind Machine (SWE)
Malmö - Atmosferisk Thrash

Formed in the spring of 2017 by three quarters of defunct thrash'n'roll outfit Strontium Squad in Malmö, Sweden, A Blind Machine aim to displease and destroy.
https://open.spotify.com/artist/4HHnAlTxoKW6fQBsTcSqVD

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Entré: 200 kr.
Forsalg: 150 kr. - http://tiny.cc/ddrmiz
Døre: 19:00 // Koncertstart: 19:30
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

TBA - Dreaded Production varetager booking og promotion for Mortal Dread.

Lokation

Lygten Station Lygten Station, Lygten 2, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .