Reiki 1 For Unge inkl. Undervisning I At Være Særligt Sensitiv På Bonderup Gods

19 maj 2018 kl. 10:00 - 16:00

Bonderup Gods, Bonderupvej 75, 4220 Korsør


Bemærk: Dette kursus er fordelt på 2 undervisningsdage: Den 19/5 kl. 10-16 og den 27/6 kl. 10-16.

Dette kursus har til formål at lære unge imellem 12 og 17 år, hvordan de håndterer at være særligt sensitive. Der vil være masser af øvelser og meditationer med udgangspunkt i den unges hverdagsliv.
Reiki 1 er en del af undervisningen, da det styrker kropskontakten, og man lærer at heale sig selv.

Det vil sige, at i fremtiden vil man altid have muligheden for at lade sig op, slippe svære ting og styrke sin kontakt til sig selv.

Læs mere nedenfor om Reiki.

Ideen bag reikihealing er, at alt i universet er energi, og at healeren kan fungere som en slags kanal for en universel livsenergi, han eller hun overfører til sin klient. Jeg ser reiki som en universel kærlighedsenergi af hvidt lys, der er til stede i hele verden og hele universet.

Alle kan lære at heale med reiki og der er ikke nogen religion forbundet til det.

En reiki 1 kan hjælpe dig til at kunne heale dig selv og andre. Oftest ser jeg at mine kursister får en langt bedre kontakt til sig selv, bedre jordforbindelse, bedre adgang til deres kvaliteter og evner og styrket intuition.

Dette reikikursus følger ikke reikialliancens form. Formålet er at styrke din intuitive fornemmelse af reikihealingsenergien i dit liv samt når du healer dig selv og andre.

Du medbringer selv frokost, men der vil være lidt forskellig frugt, sødt og drikkevarer i løbet af dagen.

Der kan forekomme en personlig udvikling / udrenselsesproces ved dette kursus, hvor gamle fysiske eller psykiske ting kan komme frem.

Medbring også hjemmesko eller indendørs sko.

Alder: 12 - 17 år.
Det er afgørende at jeg har tilladelse fra dine forældre, i alderen 12-17 år, og at du er i psykisk balance og uden psykiske diagnoser. Hvis du er i tvivl, kontakt mig endelig.

Pris 1800.-kr

Billet

Salg lukket


dep. 800 kr., 1000 kr før kursus start på bank konto 7312 1002775

Salg lukket