Event aflyst

Rejs dig op! Når kærligheden er ødelagt.

DKK 99,00

Sted

Beskrivelse

Vi har alle brug for glæde, lykke og kærlighed - men hvad er grunden til det er så svært at finde ? Og hvad er grunden til jeg gang på gang løber ind i de forkerte mennesker eller giver de forkerte forhold en chance.

Sandheden er, at det jeg gerne vil have, sjældent er det jeg finder. Så hvad skyldes det ? Til dette foredrag vil du blive klogere på dig selv og få nogle værktøjer til at få kærligheden til at fungere. Både hvis du er i et parforhold eller hvis du er single og gang på gang søger de forkerte forhold. Eller måske er du kommet ud af et forhold med en meget dominerende partner eller en narcissist og føler dig identitets løs. Lige meget hvad udfordringen er, så kan du her bliver klogere på dig selv og kærligheden.

Arrangør

Lokation

Carl Etlars Vej 3, 1814 Frederiksberg C

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .