Rekruttering - få sparring & ny inspiration

DKK 180,00

Sted

Dato

03 nov 2022 kl. 17:30 - 20:00

Beskrivelse

Vi kan møde mange udfordringer i vores rekrutteringsprocesser og nogle kan vi ikke styre - som arbejdsstyrkens størrelse eller antallet af uddannede kandidater - men heldigvis findes der flere parametre, som vi kan påvirke - og som virker.

Det er blandt andet employer branding, hvor hurtige jeres ansættelsesprocesser er og hvilken teknologi I bruger. 

Flere undersøgelser viser, at kandidater foretrækker virksomheder med et godt omdømme, at for lange processer gør, at I mister de bedst kvalificerede kandidater og teknologien er med til at sikre nøjagtighed af det, I gerne vil vide, og at I ikke bruger unødig lang tid på processen. 

Dette er blot eksempler - for udfordringerne er mange - men heldigvis findes der god inspiration at hente, når vi sammen med aftenens ekspertpanel debatterer, hvordan vi bedst tiltrækker egnede kandidater. 

ekspertpanel & lokation opdateres løbende. 

Arrangementet er inkl. let forplejning. 

Debatten modereres af Sina Harbo, Stifter & Ejer, Perspektivet Interessenetværk 

Hvem er vi ?

Perspektivet Interessenetværk er et åbent fællesskab, der skaber viden og nye kontakter, så du står stærkt i dit arbejdsliv.

Hver måned popper netværket up i en nordjysk virksomhed og sætter spot på et aktuelt emne relateret til vores arbejdsliv sammen med et skiftende ekspertpanel.

Ubenyttede billetter kan benyttes til årets øvrige netværksarrangementer - men refundering gives ikke.

Arrangør

Lokation

Aalborg, Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .