Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Release-fejring med Joyce

Afholdt event

Release-fejring med Joyce

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

10 mar 2022 kl. 19:00 - 11 mar 2022 kl. 00:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

På halvandet års tid har Joyce positioneret sig som et af Danmarks bedste og mest spændende nye rockbands, og nu er det endelig ved at være tid til album nummer to, der skal bygge videre på løfterne fra det blændende debutalbum 'Formskifter'.


Det nye album udkommer 11. marts, men allerede dagen før har du mulighed for at høre albummet, opleve Joyce spille de nye numre live samt blive klogere på tankerne bag via en Q&A med bandet.

Det sker, når Soundvenue og Joyce inviterer til release-fejring på Stengade den 10. marts.

Dørene åbner kl. 19, hvor det nye album vil spille i højttalerne. Herefter er der interview, og så indtager Joyce ellers scenen. Efterfølgende er der fejring for fuld skrue med Zar Paulo og Bbybites som dj's.

Joyce har varmet op til det kommende album med to skarpe singler: Den arenastorladne 'Lev beskidt' og den nye collegepunkede morhymne 'Jeg har glemt hvor gammel jeg er'.

Vi gør opmærksom på, at der kan blive taget billeder og optaget video under arrangementet, som kan blive benyttet i markedsføringsøjemed.

Arrangør


Soundvenue er ny kultur – filtreret og forklaret.

LIVE laver vi engagerende, oplysende og omvæltende arrangementer.

Lokation

Stengade Stengade, Stengade 18, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .