eventet sluttede

Release-party med Pete Boyle på Grisen

DKK 100,00

Sted

Dato

01 dec 2018 kl. 15:30 - 21:00

Beskrivelse

Lørdag den 1. december fejrer vi jubilæumsudgivelsen ”Sammen om United i 15 år” med et brag af en fest på Den Glade Gris. For 100 kroner får du et eksklusivt magasin, fri fadøl i en time og Pete Boyle.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så sæt et stort fedt X i kalenderen den 1. december. OldTrafford.dk inviterer til release-party for sitets jubilæumsmagasin og får fløjet den legendariske Manchester United-fan Pete Boyle ind til anledningen.

Arrangementet på Den Glade Gris starter på 1. sal klokken 15:30 og for blot 100 kroner får du følgende:

- Et eksemplar af magasinet ”Sammen om United i 15 år” (normalpris 79 kr)
- Frie mængder iskold fadøl i den første time 
- Kogende hed stemning med Pete Boyle
- De bedste pladser til Manchester Uniteds kamp klokken 18.30.

Der er en maks kapacitet på 100 personer.

Er du ikke en af de heldige 100, der når at sikre sig en plads, er der stadig håb når den Den Glade Gris åbner op for alle på første salen klokken 17:30, en time før kampstart i Manchester Uniteds kamp mod Southampton.

Her vil det være muligt at købe jubilæumsmagasinet for 79 kroner – og for hvert købt magasin, får du en gratis fadøl med i prisen. Betalingen foregår via MobilePay, så du behøver ikke tage kontanter med.

Arrangør

Lokation

Den Glade Gris Den Glade Gris, Lille Kannikestræde 3, 1170 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .