Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Release the Breath

eventet sluttede

Release the Breath

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

18 sep 2021 kl. 19:30 - 20:30

Beskrivelse

19.30 Release the Breath / Musikalsk, poetisk collage

La Oficina


”Man må have kaos i sig for at føde en dansende stjerne”, ”Also sprach Zarathustra”,

F. Nietzsche

Nietzsche inspirerede et hav af kunstnere både i sin samtid, men også i lang tid efter, måske fordi han som den første tænker insisterede på at tage kunsten og ikke mindst den skabende kunstner dødsens alvorligt. Det sandeste udtryk findes i kunstens, videnskabens og fornuftens forsøg på at beskrive verden i og omkring os er pauvre og utilstrækkelige forsøg. Kun kunsten får det hele med. Udover også at være en eksistentiel håndsrækning til det enkelte menneske om at skabe sit eget liv, tage ansvar og ikke gøre sig til offer byder han også kunsten en plads, som den ikke har haft før.

Mahler og Strauss er blandt de komponister, der lod sig direkte inspirere og citerede Nietzsches tekster i deres musik. Ligeledes er Edith Södergran en af de mange forfattere og lyrikere, der lod sig direkte inspirere. Trods det, at hun hele sit unge liv levede i skyggen af en dødelig sygdom, skrev hun de mest livskraftige og ekspressive digte.

Katrine Gislinge, Katrin Weisser, Kari Postma og Katrine Wiedemann undersøger hengivelsen - hengivelsen til kunsten, kaosset og livet - og hengivelsen, der ligger i release of breath.

Kom med til en musikalsk, poetisk collage.


NB: Køber du billet til denne koncert, kan du købe en rabatbillet til halv pris til koncerten med Benjamin Koppel og Carsten Dahl. 


Medvirkende:

Katrin Weisser, skuespil

Kari Postma, sang

Katrine Gislinge, klaver

Katrine Wiedemann, instruktør


Arrangør

Frederiksberg Festspil er dedikeret til de klassiske udøvende kunstarter: musik, dans, litteratur, teater. 
Årets tema er TIDEN. Tiden som går, tiden som tabt, tiden som uendelig, tiden som ekstatisk og ophævet.
Frederiksberg Festspil lader TIDEN være omdrejningspunkt og opfører nogle af de smukkeste, mest tidløse mesterværker som musikken og litteraturen har skabt.
Både de klassiske og de nye tidsløse.
Vivaldis årstider, Messiaens Kvartet til tidens ende, Marcel Proust På sporet af den tabte tid og mange flere værker vil fylde Frederiksbergs magiske rum.
Vi har inviteret forfattere, musikere og skuespillere til at sætte tiden i stå et øjeblik. Det som kunsten kan – ophæve tiden og gøre den ekstatisk.

Vi glæder os til at se jer til Frederiksberg Festspil 2022!

Lokation

La Oficina La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .