eventet sluttede

Releasekoncert med Christina Boelskifte og kontrabassist Thomas Fonnesbæk

DKK 150,00

Sted

Dato

11 jun 2020 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Sangerinden Christina Boelskifte har i mange år været kendt for sit samarbejde med andre sangere i mange konstellationer. Bedst kendt er hendes rolle som forsanger i Blast og hendes samarbejde med US artist Michael Ruff. Senest har Christina Boelskifte haft stor succes med juleprojektet Amazing Christmas, hvor hun synger med operasangerinden Andrea Pellegrini og jazzsangerinden Sinne Eeg.

Nu gælder det imidlertid Christinas egen musikproduktion, der allerede rummer mange smukke sange, og som er støt voksende. Således tilføjes der tre nye numre til samlingen i foråret 2020, og de har det til fælles, at de viser en ny side af Christina Boelskifte, idet hun sætter sig til flyglet og akkompagnerer sig selv. Det skaber et intenst og følelsesfuldt musikalsk univers, hvor fokus er på den gode melodi og den vedkommende fortælling.Kontrabassist Thomas Fonnesbæk er gæst.
Det er dét setup, hun præsenterer 11. juni i Frihavnskirken på Østerbro.

Arrangør

Lokation

Frihavnskirken Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .