Ren Snak x Union: Boost dit budskab

21 maj 2019 kl. 13:00 - 18:00

Nørre Allé 7, 2200 København

I denne workshop lærer du, hvordan du strukturerer dit budskab, så andre kan følge det, og hvordan du bruger din stemme og krop, så du virker troværdig og karismatisk. Sabrina Vitting-Seerup, der i 2016 var den første dansker til at blive kåret som The World Public Speaking Champion, deler på dagen ud af guldkorn og værktøjer, du kan bruge til at blive en bedre taler.

Priser og rabatter

Det koster 2.500 kr. at deltage i kurset. Du kan få 'good-guy'-rabat hvis du kommer fra en NGO, en humanitær organisation eller en socialøkonomisk virksomhed. Send en mail til union@kk.dk hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil på kurset.

Om workshoppen

Når vi præsenterer for andre, og vil dele vores viden, vores visioner og oplevelse af verden, så starter vi tit med at tænke på os selv: Hvad vil jeg sige? Hvad synes jeg er spændende? Men skal vores budskab gå klart igennem, er vi nødt til også at tænke på dem, der skal lytte til os – og selvfølgelig bruge de værktøjer, der gør det nemmere for andre at forstå os.

Udover at få inputs fra Sabrina, der bygger sit indlæg på både retorisk forskning og hendes egne erfaringer som taler, bliver du i workshoppen ført igennem en række øvelser, så du selv kan afprøve værktøjerne, der kan booste effekten af netop dit budskab.

På dagen vil du blive ført igennem hvert trin af præsentationsprocessen: Fra at forberede talen, til at øve den igennem og få feedback af andre på din levering.

Om Sabrina Vitting-Seerup

Sabrina har stået regelmæssigt på scenen siden 2014, og er siden da kåret som hhv. Danmarks, Europas og verdens bedste taler.

Sabrina driver i dag Ren Snak, hvor hun laver videnskabsformidling, fungerer som moderator til større events og træner andre i at lave bedre præsentationer. Hun arbejder derudover på en ph.d. om betydningen af kulturel repræsentation af minoriteter og er ved at skrive en bog om populærkulturens vekselvirkningen med samfundet.

Hjemmeside: www.rensnak.dk
E-mail: sabrina@rensnak.dk
Telefon: +45 26 83 13 90

Billet

DKK 2.500,00 + DKK 50,00 gebyr