Repeatles - THE WHITE ALBUM 50 års jubilæumsturné

27 apr 2019 kl. 21:00 - 23:00

Islands Brygge 18, 2300 København

Repeatles leverer et brag af en koncert med et stort uddrag af The Beatles berømte White Album, som fylder 50 år 22. november i år. The White Album er The Beatles største album med sine 30 sange og en samlet spillelængde på 93 minutter. Musikken stritter i alle retninger fra rendyrket rock, blide ballader, skarpe satiriske sange, store popsange til good-time music. Skabt efter The Beatles berømte tur til Indien, hvor de oplevede yogi Maharishi Mahesh og hans transcendentale meditation. På godt og ondt. Opholdet resulterede i en fantastisk produktivitet, som udover The White Album også resulterede i  kæmpehits som Hey Jude og Lady Madonna. Det er ikke for meget sagt, at the White Album blev en vigtig milesten for hele flower power bevægelsen.

Repeatles fortsætter ufortrødent deres turnévirksomhed og senere på året besøger de koncertsteder landet over med godbidder fra The White Album suppleret med en lang række andre sange fra The Beatles vidunderlige sangskat.

En aften med Repeatles vil altid være garanti for et festfyrværkeri af god musik, nærvær, intensitet og spilleglæde. Så der er ikke meget at betænke sig på.

Repeatles er:
Peter Smith, vokal og guitar

Brian Jensen, vokal og leadguitar

Robert Mulder, vokal og bas

Karsten Mansa, trommer

Asger Ahn, vokal og keyboards

Foto: Kirstine Ploug.

Billet

DKK 175,00 + DKK 12,04 gebyr