Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Repræsentation blandt medarbejdere og publikum

Afholdt event

Repræsentation blandt medarbejdere og publikum

Fra Gratis

Sted

Dato

16 nov 2022 kl. 15:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Repræsentation blandt medarbejdere og publikum

Hvordan tiltrækker du, som kulturudbyder, et bredere publikum og kvalificeret arbejdskraft ved at arbejde strategisk med repræsentation og diversitet?
På dette møde sætter vi fokus på, hvad vi som kultursektor aktivt selv kan gøre, for at nedbryde de strukturelle barrierer, der hindrer diversitet blandt publikum, frivillige og ansatte.

Mødet vil tage udgangspunkt i det banebrydende projekt, Restage, som Dansk Live har søsat i samarbejde med Mino Danmark, der undersøger og arbejder for en styrket minoritetsetnisk repræsentation i den danske musikbranche.
Restage vil på mødet dele ud af deres erfaringer og arbejde med repræsentationen og diversitet på de danske spillesteder og festivaler, og understøtte samtalen om, hvordan vi opstiller og udvikler de rette rammer, så vi kan skabe attraktive arbejdspladser og kulturoplevelser for alle mennesker.

Arrangementet er gratis og løber af stablen fra klokken 15.00-18.00.

Arrangør

Lokation

det turkise telt det turkise telt, Thomas Jensens Allé 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .