Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Reprisens Børnefilmklub Hold 2 (4.-6. klasse), lørdage kl. 13.00

Afholdt event

Reprisens Børnefilmklub Hold 2 (4.-6. klasse), lørdage kl. 13.00

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

30 sep 2023 kl. 13:00 - 02 mar 2024 kl. 14:45
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Dette medlemskab giver dig adgang til Reprisens Børnefilmklub Hold 2 (4.-6. klasse) lørdage kl. 13.00. Du får dine billetter udleveret i Reprisen til første filmvisning (eller inden da), når du viser kvitteringen fra dette køb.

Der er free seating i salen, så man finder selv sin yndlingsplads.

Hvis man ikke kan komme til en eller flere af visningerne, er det ok at give billetten videre til en anden, så de kan få gavn af den. Man kan også købe gæstebilletter til filmene, de koster 65 kr. og sælges i begrænset antal ("først-til-mølle").

Vi glæder os til at se dig til gode filmoplevelser i Reprisen.

Arrangør


Lokation

Reprise Teatret, Øverødvej 10, 2840 Holte

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .