Requiem - en sang om tab og tro - Sømod/Jensen

eventet sluttede

Requiem - en sang om tab og tro - Sømod/Jensen

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

04 nov 2018 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

(OBS - Billetter til koncert i København 18. november)

TEKST: Ingrid Mejer Jensen
MUSIK: Lars Sømod (Uropført 2000)

Den latinske dødsmesse gendigtet på dansk opføres under ledelse af Lars Sømod. Solisterne Annette Bo Nielsen, Jan Lund og Jens Bové synger med Vor Frelsers Kantori og Kammerorkester. Koncerterne støttes af Oticonfonden, Augustinusfonden, KK44 i Silkeborg samt Vor Frelsers Kirkes Menighedsråd.

I den katolske tradition er et rekviem en sjælemesse, som skal hjælpe den døde gennem skærsilden og ud på den anden side til evig frelse. Sømod og Mejer Jensens rekviem har rod i en lutheransk tradition og en moderne, dansk sammenhæng. Deres rekviem bygger på at se Gud i næsten og fortæller om at finde kræfter til at trøste og styrke hinanden – og kæmpe for, at kærligheden får en plads i verden, selv når vi møder krig, sorg og lidelse.

Links:
Mariehøj Kirke
Vor Frelsers Kantori

Lokation

Mariehøj Kirke Mariehøj Kirke, Danmark, 8600 Silkeborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .