Restaurant Anarkis langbordsmiddag i Frederiksberg Have

06 aug 2017 kl. 12:00 - 21:00

Frederiksberg Have, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg

Anarkistisk måltid i det grønne

I anledningen af 20 års jubilæet for Stella Polaris vil den anmelderroste Restaurant Anarki kreere en unik spiseoplevelse i det grønne. Gildet bliver i sand picnic-stil, hvor du selv medbringer tallerkener og anden service til langbordsmiddagen, der vil foregå under de oldgamle trækroner i Frederiksberg Have. Du får 4 retter mad med fokus på sæsonens råvarer for 200 kr.

Menuen består af:

1. servering: Charcuterie fra Carnivale præsenteret af Johan Verdyck

2. servering: Ceviche & Leche de Tigre

3. servering: Kalvehjerter i Flødesauce med Sommergrønt

4. servering: Rødgrød

Du vil kunne spise ved langbordet kl. 12.00, 15.00 og 18.00. Middagen finder sted på ‘øen’ med udsigt til hovedscenen og tonerne fra scenens kunstnere.

Under middagen vil du være vidne til en vaskeægte Danmarkspremiere, når Johan Verdyck præsenterer og serverer charcuterie fra baskerlandet. Kødet kommer fra TXOGITXU i San Sebastian og modnes i Gent i Holland af Carnivale, som er drevet af Verdyck selv. Det er noget af verdens bedste ”cold-cuts” – så der er lagt i kakkelovnen til en fænomenal smagsoplevelse!

-

Om Anarki: Som navnet antyder er Anarki uden dogmer både hvad angår mad og vin. Køkkenet befinder sig i Bistro-genren men er ikke nødvendigvis særlig frankofilt. Uden dogmer kan inspirationen hentes i hele verden og behøver ikke begrænse sig til at passe ind i en bestemt genre bortset fra at være et ærligt og kompromisløst bistrokøkken. Der findes ikke en råvare eller en tilberedningsmetode som forbydes, hvis det er godt så findes der en plads til det. Vinen spiller en akkurat ligeså stor rolle som maden og Anarki kan bryste sig af at have nogle af landets fremmeste sommelierer.

Middag kl. 12.00

Salg lukket

Middag kl. 15.00

Salg lukket

Middag kl. 18

Salg lukket