Restaurant Anarkis langbordsmiddag i Frederiksberg Have

eventet sluttede

Restaurant Anarkis langbordsmiddag i Frederiksberg Have

Billetter fra DKK 200,00

Dato

06 aug 2017 kl. 12:00 - 21:00

Beskrivelse

Anarkistisk måltid i det grønne

I anledningen af 20 års jubilæet for Stella Polaris vil den anmelderroste Restaurant Anarki kreere en unik spiseoplevelse i det grønne. Gildet bliver i sand picnic-stil, hvor du selv medbringer tallerkener og anden service til langbordsmiddagen, der vil foregå under de oldgamle trækroner i Frederiksberg Have. Du får 4 retter mad med fokus på sæsonens råvarer for 200 kr.

Menuen består af:

1. servering: Charcuterie fra Carnivale præsenteret af Johan Verdyck

2. servering: Ceviche & Leche de Tigre

3. servering: Kalvehjerter i Flødesauce med Sommergrønt

4. servering: Rødgrød

Du vil kunne spise ved langbordet kl. 12.00, 15.00 og 18.00. Middagen finder sted på ‘øen’ med udsigt til hovedscenen og tonerne fra scenens kunstnere.

Under middagen vil du være vidne til en vaskeægte Danmarkspremiere, når Johan Verdyck præsenterer og serverer charcuterie fra baskerlandet. Kødet kommer fra TXOGITXU i San Sebastian og modnes i Gent i Holland af Carnivale, som er drevet af Verdyck selv. Det er noget af verdens bedste ”cold-cuts” – så der er lagt i kakkelovnen til en fænomenal smagsoplevelse!

-

Om Anarki: Som navnet antyder er Anarki uden dogmer både hvad angår mad og vin. Køkkenet befinder sig i Bistro-genren men er ikke nødvendigvis særlig frankofilt. Uden dogmer kan inspirationen hentes i hele verden og behøver ikke begrænse sig til at passe ind i en bestemt genre bortset fra at være et ærligt og kompromisløst bistrokøkken. Der findes ikke en råvare eller en tilberedningsmetode som forbydes, hvis det er godt så findes der en plads til det. Vinen spiller en akkurat ligeså stor rolle som maden og Anarki kan bryste sig af at have nogle af landets fremmeste sommelierer.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .