spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

RESTESTRIK – workshop ved Thelma Steimann

Afholdt event

RESTESTRIK – workshop ved Thelma Steimann

Fra DKK 195,00

Beskrivelse

Kom og få inspiration til at bruge dine garnrester med den islandske modedesigner Thelma Steimann.


Vi gennemgår forskellige teknikker til at genbruge de garnrester, vi alle har liggende derhjemme. Introduktion til forskellige muligheder, hvor garnrester kan spille en stor rolle - blanding af garn, hønsestrik, pelsestrik og broderi på strik. Vi udvikler teknikker og strikker vores egne samples, for at afprøve forskellige metoder. Der vil være masser af inspiration - designhatten kommer på - og I opfordres til at bryde med traditionelle strikkeregler... Strikkeimprovisation på bedste vis!

Underviser: Thelma Steimann (IS) er uddannet i bæredygtig modedesign fra KEA. Under sit praktikophold hos den færøske modedesigner Barbara I Gongini fik hun god erfaring med at tænke ud af boksen og udviklede en række fantastiske showpieces i strik. Som strikkedesigner sigter Thelma mod at levere en bæredygtig og ansvarlig modeproduktion

Praktisk info:
Arrangementet finder sted på 2. sal og varer tre timer.

Medbring strikkepinde i forskellige størrelser, hæklenål i størrelse 4/5, og masser af restegarner


Nordatlantens venner

Til workshops af denne karakter er der ikke medlemsrabat.

PAKHUSSTRIK 2021
Læs mere om årets nordatlantiske strikkefestival på nordatlantens.dk/pakhusstrik

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .