Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

RETREAT PÅ SKØNNE FEMØ: Bliv din stress kvit - på 2 dage og få glæden og livskvaliteten ind i dit liv igen

Event aflyst

RETREAT PÅ SKØNNE FEMØ: Bliv din stress kvit - på 2 dage og få glæden og livskvaliteten ind i dit liv igen

Fra DKK 2.800,00

Sted

Dato

11 okt 2020 kl. 15:00 - 13 okt 2020 kl. 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

I samarbejde med de hyggelige værter på Femø Kro tilbyder jeg dig (og måske et par veninder/venner/søskende) et 2-dages ophold i fantastiske omgivelser og natur med højt til loftet på Femø i Smålandshavet.

Et sted hvor der er plads til fordybelse og skønne gåture uden forstyrrelser fra andet end fuglenes fløjten og bølgernes stille skvulpen ind mod strandkanten.

Det bliver et par dage, hvor du bare kan være dig, om det så er med hullede sokker og pyjamas og uden makeup og føntørre.

Hver dag vil jeg undervise i, hvordan du taler med hjertet til dig selv for, at du kan opnå indre fred og balance, og give dig konkrete redskaber til at forebygge og slippe stress.
Når vi taler med hjertet, taler vi med kærlig kommunikation, og det gælder både til os selv og til andre.

Du får serveret alle 3 lækre måltider mm. Du skal ikke tænke på at handle til mad, lave den eller rydde op efter den. De eneste forventninger, der er til dig, er ”bare” at være til stede og modtage, og selvfølgelig meget gerne bidrage med dine oplevelser og erfaringer, når jeg hver dag nogle timer vil introducere dig i at ”tale med hjertet”.

Forkæl dig selv med dette 2-dages retreat på skønne Femø med ankomst søndag d. 11. oktober 2020 sidst på eftermiddagen til tirsdag d. 13. oktober 2020 med afgang med færge også sidst på eftermiddagen (færgebillet pr person er inkluderet i prisen).
Pris incl. 1 times coaching, færgebillet/person (det er ikke nødvendigt at medbringe bil) undervisning, materiale, 2 overnatninger, kost, excl. drikkevarer KUN 2800,- kr

Tillæg for enkeltværelse: 200,- kr

Arrangør

Lokation

Femø Kro & Feriecenter Femø Kro & Feriecenter, Askhavnsvej 66 & 69, 4945 Femø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .