RETREAT VED VESTERHAVET - NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

Løkkevej 40, 7620 Lemvig
13 jul 2022 kl. 18:00
17 jul 2022 kl. 14:00
Billetter DKK 4.190,00 - DKK 5.690,00
Billetter DKK 4.190,00 - DKK 5.690,00


RETREAT VED VESTERHAVET
NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME

13-17. juli 2022 ved Øster Løkke
BALANCED RETREAT
BALANCED.DK
V. Anne Mette Buch Bertelsen


Et retreat er et refugium og et helle – et sted hvor telefonen slukkes og sanserne tændes. Et sted hvor naturen, vores kropslige intelligens, intuition og fællesskabet er i centrum.
Et sted hvor vi kan vokse med NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME, som vores primære guide til bevidst nærvær og fornyet livskraft.Mærk forårsmagien ved Vesterhavet og naturens kræfter. Vi retter fokus mod en naturnær opfattelse af, hvordan vi kan sanse naturens visdom, når vi er i bevægelse i naturen og med naturen. Vi lytter til naturens stemme og hvad den vil fortælle os, samt udforsker kraften i at dele ord og stemmer sammen i et hjertevarmt fællesskab.Vi er på rejse med kropsbevidstheden og går på opdagelse i kroppens sprog. Vi nyder den åbne brede kyst med vandreture og sanser naturen i stilhed og et meditativt bevægelsesunivers - ude og inde. Gennem yin yoga, åndedrættet, meditation, musik, sang, stilhed og fri bevægelse lader vi kroppens celler hvile, sanse, danse - og skaber åbninger til fornyet livsenergi, hjertets kraft og sjælens stemme.Vesterhavet giver en unik mulighed for at lade naturen, havet og solen være en læremester og nære vores sanser. Vesterhavet konfronterer os ikke blot med vandets stærke kræfter, men i det hele taget med de bølger af liv, der udfordrer og bærer os gennem livet. At søge mod havet kan være en søgen efter noget, der er større end os selv, et helle - eller at nære dine celler i forårssolen!

På ForårsRetreat får du:
* 4 dage på strandgård 300 m fra havet
* Stille vandreture ved Vesterhavet
* Naturterapeutisk viden og metode
* Bevægelse & Meditation inde & ude
* Sange om naturen i det fri
* Lydunivers: musik, trommer & chimes
* Yin Yoga, Meditation & Åndedræt,
* Compassion & selvkærlighed (MSC)
* Dans & Bevægelse (simpelt alle kan være med!)
* Bål & deling i cirkler*
* Kort udesidning ved solnedgang
* Sund og lækker vegetarmad
* Et hjertevarmt fællesskab

Retreatet er primært kropsligt og sanseorienteret, samt en holistisk tilgang til mennesket og vores samspil med naturen. Inspirationen er mødet mellem "øst" og "vest", samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer. Vi har særlig fokus på shamanistiske traditioner & praktiske naturbaserede metoder til at sanse naturen og elementerne. Krop, sind og bevidsthed kan vi forbinde med naturens kraft for at blive sundere og stærkere – ligesom bevægelse og meditation kan være en vej til et godt helbred og skærpe vores intuitive fornemmelse.NATUREN, KROPPEN & SJÆLENS STEMME
Retreatet danner rammen om en naturbaseret praksis designet til at fremkalde den livsgivende oplevelse i naturen. Med inspiration fra bl.a. Bill Plotkins "Soulcraft" - "growing with nature, body and soul as our primary guide" bliver du introduceret til "sjæle-håndværk”, hvor særligt naturens visdom er i centrum. Du vil også blive guidet til at lytte til kroppen og sjælens stemme gennem; trommerejsen, meditation, åndedrættet, musikken, dansen, poesien og yoga. Alt sammen praksisser, der vil hjælpe til at skabe balance og ro i krop, sind og sjæl. Når balancen tager plads i dig, er der mere plads til, at din "sande natur" skinner igennem. Ofte en fornemmelse for mere stilhed, rummelighed, ro, kærlighed og en sansning af helhed i din indre natur. Bill Plotkin beskriver den menneskelige helhed i samhøringhed med naturen som; ”our wholeness rooted in nature's own map of wholeness.”Alene, i fællesskab og i selskab med naturens rytme, skaber vi endnu mere plads og rum til de stærke, sårbare, vilde, frie og sunde mennesker vi er! Det er bevægelse for alle – bare kom som du er!Du inviteres til et åbent verdenssyn, hvor videnskab og spiritualitet sagtens kan gå hånd i hånd – og hvor vi gør vores bedste for at skabe et rum, hvor vi kan tænke, tale og bevæge os frit – i et hjertevarmt fællesskab.


TID
* Ankomst: Onsdag d 13. juli (ankomst ml. 17.30-19)
* Afrejse: Søndag d. 16. juli (afrejse ca. 14)

PROGRAM
Find det nederst i eventet eller under opslag.
COVID 19 – SAFE
På retreatet følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer ved al aktivitet. Retreatet afholdes tæt på Vesterhavet, på et stort sted og vi er en lille gruppe.


ANTAL DELTAGERE:
Max. 10 personer, hvis myndighedernes anvisning påkræver det, ellers max 16 personer.STEDET: ØSTER LØKKE
Løkkevej 40, Trans, 7620 Lemvig
Vi bor 300 m fra Vesterhavet. Østerløkke ligger højt i klitterne og naturen omkring den gamle smukke gård er storslået. Der kommer kun få turister her, da der ikke er nogen by ved kysten i nærheden. Værelserne er fine og du kan bo i dobbeltværelse med eget bad og enkeltværelser med bad på gangen. Du vælger værelse i betalingslinket i eventet, når du betaler. Kontakt mig, hvis der er en bestemt du ønsker at bo på værelse med.
Sengelinned kan lånes og tilkøbes for 75 kr, håndklædesæt for 25 kr .Se flere fra billeder fra Øster Løkke
http://www.osterlokke.dk/?Galleri


TRANSPORT
Vi opfordrer til samkørsel i bil. I får tilsendt deltagerliste og kan evt. arrangere sammen.
* TOG: du kan tage tog/bus til Ramme st/Lemvig st og derfra kan der arrangere fælles transport med ”plustur” (ca. 20 kr pr. pers med plustur fra Ramme st til Øster Løkke)
***************************************
** PRIS **
5 dage & 4 nætter:EARLYBIRD

* Studerende/sygemeldt på dobbeltværelse: 4190 kr (4 pladser)
* Dobbeltværelse ALM PRIS 4890 kr
* Enkeltværelse EARLYBIRD 5690 kr

Prisen dækker: undervisning, indkvartering & fuld forplejning. Transport til retreatet er ikke inkl. prisen. Ved afbud betales 1/3 af beløbet tilbage – eller du kan finde en ven, der tager med på retreatet i stedet for dig.

TILMELDING & BETALING
Gennem linket til betaling
Du er velkommen til at betale i rater, hvis du har brug for det (max 2-3 rater).
Gebyr; der er et billet & adm.gebyr hos placetobook, hvis du ønsker at spare det, kan du overføre på konto. Skriv til: 20747922/hello@balanced.dk

Ved tilmelding skriv venligst til: hello@balanced.dkSkriv gerne eller fortæl os ved opstarten af retreatet, hvis der er noget vi bør vide omkring skader, sygdom eller andet (f.x stress-sygemelding, knæskader, epilepsi eller andet). For en god orden skyld minder vi om at deltagelse på retreatet er på eget ansvar – både ophold og undervisning. Balanced fraskriver sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skader o.lign.

Om COVID 19
* Hvis det i perioden juli 2022 ikke er muligt at afholde retreatet pga. restriktioner i relation til covid 19, så får du fuld refusion. Hvis retreatet bliver aflyst, får du også fuld refusion.Skulle du bliver testet positiv for Covid19 op til retreatet, kan du: 1) overføre din plads til en anden på en evt. venteliste 2) få byttet til plads til et andet retreat 3) få refunderet din billet.  


UNDERVISER
Anne Mette Buch Bertelsen
Min inspiration er naturen, kroppen og sjælens stemme, som vores primære guide til bevidst nærvær og livskraft. Min inspiration er særligt naturfolk og shamanisme - og mødet mellem "øst" og "vest", samt erfaringer og praksis, der bygger bro over tid mellem kulturer.
Uddannelser fra ind- og udland, bl.a. Esalen Institute i Californien. Jeg har 20 års bevægelsesbaggrund og 10 års undervisningserfaring. Dansen er største passion gennem 20 år, - meditation og yoga blev en del af mit liv i 2011. Vigtige læremestre indenfor shamanisme er: Anette Høst & Sandra Ingermann. Meditation & Self Compassion med Jesper Westmark & Christofer Germer. Moderne dans med Jenny Major & 5 Rytmer/Gaga/Impro.Den røde tråd er også erfaring og uddannelse indenfor HR (Cand. Soc. HRM), kommunikation, teamledelse og undervisning, samt rådgivning & coaching. Men et vendepunkt i livet blev til et nyt udgangspunkt - derfor blev HR for mig til Human Retreat!
Læs mere her


** ANBEFALINGER FRA DELTAGERE PÅ RETREAT **
Egne ord fortæller ikke helt så meget som Sally’s oplevelse ved Vesterhavet i 2019
”Jeg deltog i Anne Mettes retreat ved vesterhavet. Det var det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Anne Mette er en fantastisk inspirerende og glædesspredende person og underviser. Programmet var gennemtænkt og vekslede godt mellem de forskellige aktiviteter, pauser og egentid. Boligen var utrolig smukt placeret midt i klitterne med lyden af vesterhavet og naturens lyde som baggrundstæppe. Maden var fantastisk og undervisningen var af høj kvalitet. Jeg er selv yogalærer og har deltaget på mange retreats igennem tiden - dette var absolut topklasse. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg deltager i et af Anne Mettes retreats.”

Egne ord fortæller ikke helt så meget som Marias oplevelse på retreat på Sjövik i 2016
“Det har været så ubeskrivelig godt. Jeg havde ikke rigtig forventninger til opholdet, men jeg var blæst væk, da jeg kom og blev taget så godt imod af så dejlige og varme mennesker. Der var tid og plads til at være sig selv alene og sammen med andre. Yogaen var helt fantastisk og der var meditation og saunagus som medvirkede til endnu mere ro og fornyelse af ens energi. Jeg kom hjem med en masse ro og har efterfølgende implementeret meditation i min hverdag. En oplevelse jeg aldrig glemmer.”


Tjek alle retreats på facebook
BALANCED RETREAT
BALANCED.DK
https://www.facebook.com/Balanced-Retreat-242027565985725


PROGRAM 13-17.MAJ
RETREAT VED VESTERHAVET

* Hver morgen kl. 7.00: Morgenbadning i Vesterhavet (frivilligt)
* Der kan komme ændringer i programmet


ONSDAG: 13. JULI

13.00-14.: Ankomst 

15-17. Info om Retreat (AM)
18.30-19.30: Aftensmad
19.30-21.: Yin Yoga & Åndedræt (AM)
21.00 - ? : Stille gåtur & Solnedgang

TORSDAG: 14. JULI 
07.45-09.00: Blid Yoga (AM)
09.00-10.00: Morgenmad kl. 9 & Pause
10-12: Meditation & Self Compassion (AM)
12.30-16.30: Frokost kl. 13.00 & pause
16.30-18.00: Naturterapi (S)
18.30-20.00: Aftensmad kl. 18.30
20.00-21.30: Dans, Meditation & Solnedgang (AM)

FREDAG D.15. JULI (samme som 14. juli)

LØRDAG: 16. JULI
07.45-9: Meditation & Åndedræt (AM)
9.-10: Morgenmad kl. 9.00 & Pause
10-14: Vandretur til Bovbjerg Fyr (S)
14.00-16.30: Pause
16.30-18.00: Yoga Nidra (AM)
18.00-19.30: Aftensmad om bålet 18.30
19.30-21: Sjælens stemme (AM)
21.00-? Udesidning ved solnedgang (frivilligt)

SØNDAG: 17. MAJ
7.45-9.00: Mindfulness i naturen (S)
9.00-10.00: Morgenmad
10.00-13.00: Meditation & sidste samling (AM)
13.00-13.45: Frokost
15.00: Tak for denne gang

#retreat #natur #movement #meditation #bevægelse #sanser #åndedræt #stilhed #dans #yoga #pranayama #mindfulness #compassion #refugium #naturenskraft #sol #vesterhavet #balancedretreat

* Find links til alle events & retreats

https://msha.ke/balancedretrea... 

& på facebook

BALANCED RETREAT 
https://www.facebook.com/Balan...

Glæder mig til at se dig!

Anne Mette

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke