Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Reumert/Elten Percussion Duo / Release koncert

eventet sluttede

Reumert/Elten Percussion Duo / Release koncert

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

11 feb 2023 kl. 19:30 - 20:15

Beskrivelse

Mathias Reumert og Anders Elten hører til blandt verdenseliten på deres instrumenter. I telepatisk og virtuost sammenspil udforsker de to musikere et repertoire, som spænder fra ny partiturmusik til transskriptioner af klassiske mesterværker. Duoen adskiller sig fra andre slagtøjsensembler ved at rendyrke de melodiske percussioninstrumenter, den varmt klingende marimba og dens jazzede søsterinstrument vibrafonen.

Reumert og Elten arbejder tæt sammen med den legendariske, nyskabende franske komponist, Philippe Manoury, og dette samarbejde udkrystalliseres nu på albummet Argumenta, som udkommer dagen inden koncerten.

Release koncerten byder blandt andet på en opførelse af titelnummeret Argumenta, et sælsomt og kraftfuldt værk, hvor de to musikere spiller sig helt ud til kanten af deres formåen. Argumenta betegnes af Philippe Manoury som “en syntese af alle mine tidligere værker for melodiske slagtøjsinstrumenter.”

Minimalisten Steve Reich vil også være repræsenteret på koncerten. Derudover en overraskelse eller to.


Medvirkende:
Mathias Reumert
Anders Elten

Program:
Værker af Philippe Manoury, Steve Reich, mfl.

Læs mere på: www.reumert-elten.dk


Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .