Event aflyst

REVIVAL for kvinder: Connect med din mand

DKK 2.395,00 - DKK 3.395,00

Sted

Dato

24 apr 2020 kl. 13:00 - 26 apr 2020 kl. 16:00

Beskrivelse

Første REVIVAL i januar var en intens succes:
► "Jeg er fuldstændig flyvende og jeg har fortalt om kurset til nærmest alle jeg har mødt de seneste dage, det var så fucking fedt, jeg har slet ikke fået fordøjet alle de indtryk endnu." 

► "Jeg skrev i søndags at det har været den fedeste weekend jeg har haft i lang tid, men som der er gået lidt mere tid, så må jeg bare sige, at jeg tror, det er den fedeste weekend ever!"

► "REVIVAL var selvopfattelsesudvidende, frygtovervindende og noget af det bedste jeg har gjort for mig selv."

► "Det vigtigste, jeg har lærte på REVIVAL er, at frygten for, hvad der må komme, kun er egoets forsvarsmekanisme, der nemt kan overgås ved at trække vejret rigtigt og dyrke personlig udvikling."

---

På det her kursus skal vi 2 ting, som hænger uløseligt sammen:
1) Vi går vi i dybden med, hvordan en mand tænker - og hvorfor - så du kan nyde at opbygge din mand, mærke hans styrke og hvordan han fremover kan være din klippe, fordi du forstår ham meget bedre.Det gør vi gennem øvelser, diskussioner, oplæg og samtale.
2) Vi skal også revive din krop, så du kan mærke dig selv og tør at gå i gang med dig selv, din udvikling og det lækre liv. Det gør vi gennem vejrtrækningsøvelser og 'isbadning' i den kolde skovsø tæt ved huset (Wim Hof-metoden).

---

Retreatet foregår på en svensk ødegård langt inde i de svenske skove, så du får de bedste, rolige rammer til at dykke ned i at lære at afkode mandens ord og kropssprog - og hvordan du kan udtrykke dig for bedre at komme igennem med dit budskab til ham.

Men vi stopper ikke dér. 

Det afgørende er, at du udvikler din egen evne til at udtrykke, hvad du har brug for - og for at kunne dét, er du nødt til at kunne mærke hvad det er - og turde at bede om det.

Vi giver dig viden om, hvordan mænd fungerer - og redskaber til at kunne navigere i mødet mellem manden og dig. I har lige dele ansvar for at det lykkes, og du kan ikke gøre det for ham, men du kan lære at tale, så du bliver hørt, og forstå mandens svar. ► 𝗦𝗮̊𝗱𝗮𝗻 𝗳𝗼𝗿𝗲𝗴𝗮̊𝗿 𝗱𝗲𝘁
Vi afholder kurset i en primitiv, svensk ødegård, som ligger helt uforstyrret langt inde i den smålandske skov. Her vil vi lave mad på bål (og gaskomfur), samtale og nyde stilheden. 

Undervejs gennemfører vi fælles samtaler, som skaber et intenst, og åbnende fællesskab, du nok ikke har oplevet før. Vi bruger varmen, kulden og åndedræts-kontrollen til at gå dybt i os selv.

Overnatning foregår enten på nabo-gården, som har varme, rindende vand og elektricitet - eller på førstesalen af den primitive ødegård, hvor vand hentes ude på engen ved håndpumpen og toilettet er et udedas 100 meter fra huset.

HVEM ER DU?
Om du er single eller i parforhold, er underordnet - mekanismerne er de samme i mødet mellem mand og kvinde. Deltagerne er dig, der som kvinde vil have det maksimale ud af livet. Kvinder der søger det tosomme, kærlige, respektfulde og nysgerrige møde med manden. 

Din alder er ikke vigtig - for alle deltagerne trækker på hinandens livsvisdom, livsperspektiver og konkrete erfaringer. Så hvis du er nysgerrig på mænds verden - og på hvordan DU kan blive bedre til at navigere i den, er du en oplagt deltager til det her kursus. 


SÅDAN FOREGÅR DET
Weekenden bliver en blanding af oplæg og øvelser. Vi arbejder med jeres erfaringer fra hverdagen og med at I deler jeres erfaringer og gode og dårlige oplevelser.
Fokus er forståelse og ny indsigt i dig selv og kommunikation med det modsatte køn, med mulighed for at deltagerne lærer af hinandens erfaringer og hjælpes ad med at få større indsigt i mandens og din egen adfærd. 

Vi faciliteter det hele - så du får maksimalt udbytte og kan tage hjem med ny læring om dig selv, nye værktøjer og perspektiver på dét, du synes er svært - og indsigt i, hvordan mænd og kvinder (også) tænker, føler og er.

► 𝗠ø𝗱 𝗱𝗶𝗻𝗲 𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿𝘃𝗶𝘀𝗲𝗿𝗲

Anders Witzel
Anders har beskæftiget sig med personlig udvikling i mere end 20 år, både professionelt og privat. Anders brænder særligt for arbejdet med det maskuline og mænd, og kommer med en specialviden om, hvorfor mænd gør, som de gør, som han elsker at dele ud af - og udfordrer kærligt både mænd og kvinder på deres egne forestillinger om kønsroller og hvordan vi omsætter vores idealer til konkrete handlinger.

Anders er lifecoach, parterapeut og MandeMentor og har beskæftiget sig med personlig udvikling professionelt og privat i mere end 15 år.

Du kan læse mere om Anders på www.mandementor.dk

𝗕𝗶𝗿𝗴𝗲𝗿 𝗛𝗮𝗻𝘇𝗲𝗻
Birger har arbejdet med ISGUS og Next Generation Mindfulness siden han mødte den kendte ekstrem-atlet Wim Hof og senere uddannede sig hos ham.

Birger holder workshops, 1-til-1 og gruppe forløb, hvor han underviser i de teknikker, som vi gennemgår på REVIVAL weekenden.

Wim Hof er også kendt som 'The Iceman' og har samlet de mest effektive teknikker fra mindfulness, yoga og isbadning. Og fået sin metode videnskabligt understøttet. Læs om ham på:https://en.wikipedia.org/wiki/... at træne og bevidst bruge din vejrtrækning, især under stort press, fx varme og kulde, kan du udvikle en meget stærk forbindelse til dit autonome nervesystem.

På den måde kan du effektivt påvirke sit endokrine system (hormonproduktion) og immunforsvar, skabe positive forandringer og håndtere stress, angst, PTSD og depression på en helt naturlig måde.
Her taler Birger med Lægen Lasse, som siger, at Wim-Hof-metoden giver dig ultimativ kontrol over krop og sind. Lyt til podcasten: https://bit.ly/37iv065


Birger har undervist stor og lav samt topatleter i ind- og udland, og driver nu sin egen virksomhed, med en mission om at lære hele EU, hvor effektivt det kan være at dyrke ISGUS og Next Level Mindfulness.

Du kan læse mere om Birger på www.birgerhanzen.dk

► “𝗗𝗮 𝗷𝗲𝗴 𝗳ø𝗿𝘀𝘁𝗲 𝗴𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗹𝗲𝘃 𝗶𝗻𝘃𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝘁 𝘁𝗶𝗹 𝗮𝘁 𝗯𝗮𝗱𝗲 𝗶 𝗲𝘁 𝗶𝘀𝗯𝗮𝗱, troede jeg ikke på, at jeg kunne. Det lå så fjernt for mig, at jeg kun gjorde det, fordi de andre gjorde og jeg ikke ville være ham, som ikke turde.
Og jeg endte ikke bare med at sidde i isbadet i mere end ét minut.Jeg fik også kontrol over min vejrtrækning og endte med at kunne nyde det.
Bagefter tænkte jeg, at hvis jeg kunne det her, som var så utænkeligt for mig at udføre, gad vide, hvilke andre områder i mit liv, jeg så også holder mig tilbage, fordi jeg tror, at jeg ikke kan…”
Citat, Anders Witzel, MandeMentor, lifecoach og parterapeut.
---
► 𝗗𝗲𝘁 𝗵𝗲𝗿 𝗸𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿 𝗱𝘂 𝘁𝗶𝗹 𝗮𝘁 𝗼𝗽𝗹𝗲𝘃𝗲

- At træne din vejrtrækningskontrol intenst
- At holde vejret længere, end du tror er muligt
- At ‘bade’ i meget koldt vand i længere tid, end du kan begribe
- At genvinde varmen med kropsøvelser (og uden at bruge tøj eller tæpper)
- At samtale med og lære af ligesindede kvinder, som vil leve meningsfulde liv
- At din bevidsthed og selvopfattelse vil ændre sig i takt med, at du opnår en helt ny kropskontakt
- At du vil ændre syn på processen og opgaverne foran dig i forhold til at få dit kærlighedsliv til at fungere.

► 𝗗𝗲𝘁 𝗵𝗲𝗿 𝗯𝗹𝗶𝘃𝗲𝗿 𝗱𝗶𝘁 𝗿𝗲𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁
I fællesskab reviver vi din krop og bevidsthed. 

For du ER allerede den kvinde, du skal være - den her weekend vil blot sætte dit liv fri på en ny måde.

Du får kropskontakten og kropskontrollen tilbage, som det er meningen fra naturens hånd, at du skal have den.

Og så sætter metoderne gang i en række fysiologiske og psykologiske optimeringsprocesser. Processer som videnskaben lige nu undersøger, fordi det ser ud til at kunne optimere din sundhed, afhjælpe psykiske og fysiske sygdomme og i det hele taget forbedre din styrke på alle planer.

Du bliver ikke født på ny, men du vil opleve, at din krop, selvopfattelse og bevidsthed gennemgår en REVIVAL.

Det lyder langhåret - men det er det ikke.
Du behøver ikke engang tro på, at processen virker, for du vil opnå effekten uanset om, du tror på det eller ej.

► 𝗔𝗹𝘁 𝗱𝗲𝘁 𝗽𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲
Vi skal være på en primitiv ødegård uden indlagt vand eller strøm.
Du skal selv medbringe mad - som vi tilbereder i fællesskab over bål eller brændekomfur. Vi forsøger at ordne det sådan, at nogle sørger for morgenmad, andre for frokost og andre igen for aftensmaden. På den måde bliver det lettere for alle - og vi kan spise samtidig og hygge os med hinanden.

Varmen får vi fra det åbne ildsted i huset - og lyset kommer fra petroleumslamper og stearinlys.

Hvis du vælger at sove på ødegården:
Du skal medbringe en sovepose og lunt tøj. Lidt ligesom, hvis du skal på campingtur. Vi overnatter i almindelige senge og på madrasser på gulvet i huset, som er 100 kvadratmeter stort, fordelt på 3 rum, så I bliver 2-3 personer i hvert rum.

Hvis du vælger at sove på nabogården:
Her skal du blot medbringe sengetøj. Overnatning foregår dels på værelser, dels på madrasser på gulvet og sofaen. Til gengæld byder huset på rindende vand, varme, træk og slip-toilet og strøm.

Transporten skal du selv stå for, men vi hjælper med at ordne samkørsel, så dem, der ønsker det, kan køre med nogle af de andre. Køreturen tager 3 timer fra København, der er ca. 300 km derop.

► 𝗣𝗿𝗶𝘀 𝗼𝗴 𝘁𝗶𝗹𝗺𝗲𝗹𝗱𝗶𝗻𝗴

Kurset har to priser, som afhænger af, hvor du vil overnatte:

Overnatning på ødegården: kr. 2895
Overnatning på nabogården: kr. 3395,-

Men sikrer du din plads inden 29. februar 2020, får du kr. 500,- i rabat uanset, hvilket overnatningssted, du vælger.

Dertil skal du regne lidt udgifter til transport og mad, men da vi forsøger at ordne samkørsel og fællesspisning er det små beløb.Vi glæder os til at møde DIG, kvinde!𝗛𝗶𝗹𝘀𝗲𝗻 𝗕𝗶𝗿𝗴𝗲𝗿 𝗼𝗴 𝗔𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀

Arrangør

Lokation

Rusken Rusken, Rusken, Värnamo

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .