Spring til hovedindhold

Revy og Dinneshow 2025

Revy og Dinneshow 2025

Fra DKK 395,00

Sted

Dato

19 sep 2025 kl. 18:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Grin, Syng og Fest med Stine & Martin samt Peter Nørgaard på Hotel Kløver ES!

Hvis du elsker et godt grin og festlig underholdning, så må du ikke gå glip af Stine & Martins fantastiske show på Hotel Kløver ES!

Oplev en aften fyldt med humor, sjove historier, og medleys, som vil få dig til at skråle med og grine til tårerne triller. Der er garanti for en oplevelse, du sent vil glemme!

Du får noget at grine af

Stine & Martin er kendt for deres enestående blanding af revy, sang og komedie, som har gjort dem til et hit på scenen. Deres shows er fyldt med energi og charme, som altid får publikum til at juble. Du kan forvente et mix af sjove revynumre og festlige medleys, alt sammen serveret med 5-stjernet humor og masser af kærlighed til underholdning.

Årets gæsteartist har du set på TV2

I år får du desuden chancen for at opleve en særlig gæsteoptræden med en af Danmarks mest talentfulde bugtalere og entertainere, Peter Nørgaard. Peter har begejstret både børn og voksne med sin charmerende optræden og imponerende talent. Mange kender ham fra TV2's "Danmark Har Talent", og han har også optrådt i Las Vegas som gæstestjerne hos Terry Fator på Mirage Hotel.

Så hvis du vil have en aften med sjov, musik og underholdning i verdensklasse, så kom til Hotel Kløver ES og oplev Stine & Martin med gæsteoptræden af Peter Nørgaard.

Det bliver en fest, du ikke vil gå glip af!

Billetterne sælges hurtigt, så sørg for at få dine i dag. Vi ses til en aften fyldt med latter og musik!

Dørene åbner kl. 18,00 og showet starter kl. 18,30.

Værelsesbestilling skal ske telefonisk på tlf. 74669140.

Arrangør

Lokation

Revyopstilling 2025 fredag Hotel Kløver Es, Brystrupvej 2, 6230 Rødekro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori