Reykjavik Big Band

06 jul 2018 kl. 21:00 - 23:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

Oplev det lige så forrygende som vulkanske Reykjavik Big Band fylde pakhuset med ny, kraftfuld og hot jazz fra de nordlige breddegrader, når de spiller på Nordatlantens Brygge under Copenhagen Jazz Festival.

Fredag den 6. juli 2018 kl. 21


Forvent spændende og kraftfuld jazz med et islandsk tvist, når Reykjavik Big Band præsenterer et helt særligt program med ny og spændende musik, skrevet specielt til bandet af dets medlemmer og nøglepersoner fra den islandske jazzscene.

Reykjavik Big Band tæller sytten af Islands fremmeste jazzmusikere og spiller under ledelse af Veigar Margeirsson - med velkendte solister som Sigurður Flosason, Jóel Pálsson og Kjartan Valdemarsson.

Koncerten præsenteres under Copenhagen Jazz Festival af Nordatlantens Brygge i samarbejde med Islands Ambassade i anledning af Islands 100-års suverænitetsjubilæum. Dørene åbner kl. 20 og koncerten begynder kl. 21.

Læs mere om koncerten og Reykjavik Big Band her på nordatlantens.dk


Nordatlantens Venner og studerende
Der er en billetrabat på 25% til studerende og medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt studiekort/medlemskort ved indgangen

Reykjavik Big Band

Salg lukket

Reykjavik Big Band - medlemmer af Nordatlantens Venner

Salg lukket