Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Rhythm and Wind trio

Afholdt event

Rhythm and Wind trio

Fra DKK 58,00

Sted

Dato

18 feb 2022 kl. 14:00 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Line up

Dela Botri (GH) flûte , vocal and perc

Ayi Solomon (GH/DK) perc and vocal

Katrine Suwalski (DK) sax and vocal

Kom og vær med, når den fantastiske Rhythm & Wind Trio spiller for børn på WSP den 17 og 18 februar 2022 kl. 14 Katrine Suwalski og Ayi Solomon, kendt fra børnekoncerterne Trommetrolden, Verden i Verden og Trækfuglene, har inviteret den magiske fløjtespilleren Dela Botri fra Ghana til at spille med. Det bliver groovy og sjovt!!!!

Dela Botri, er en internationalt anerkendt musiker, der spiller Atenteben, en ghanesisk traditionel fløjte lavet af bambus. Leder af ni mands bandet Hewale Sounds. Forsanger og percussionist. Han fornyer traditionen samtidig med at han holder en stærk forbindelse til sine rødder. Dela Botri er blevet sammenlignet med afrikanske kunstnere som Habib Koite, Salif Keita og Youssour Ndour. 

Katrine Suwalski er musiker og komponist med stort vingefang og fantasi. Hun har skabt sin egen særlige fusion af jazz og vestafrikanskerytmer. Det er sprudlende musik.Som leder af orkestret “Another World”, har hun samarbejdet med solister i og udenfor Danmark. Som komponist er hun inspireret jazzkomponister som Ellington, Mingus og Abdullah Ibrahim. Hendes musik bliver nu opdaget og anerkendt i Ghana, hvor hun har turneret regelmæssigt siden 2015. Katrine har udgivet CD’en Trommetroldens Sange med børnemusik.

Ayi Solomon, Virtuos percussionist, bor i Danmark. Spiller med Kojo Antwi (GH). Ayi Solomon voksede op i Accra, men forlod Ghana i begyndelsen af ​​80'erne med reggaebandet Classic Vibes. Siden da har han lavet en stor karriere på den internationale jazz- og verdensmusikscene. Han har spillet med amerikanske musikere: Randy Brecker, Jerry Bergonzi, Adam Nussbaum. Især kendt for sit samarbejde med New Jungle Orchestra og Palle Mikkelborg. Han er co-producer på 6 albums med Katrine Suwalski.

Link til Vinterjazz

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .