spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Ricardo & Elstrup

Afholdt event

Ricardo & Elstrup

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

10 maj 2024 - 18 maj 2024
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Du kommer ind i en tom sal. I modsætning til de fleste andre forestillinger SKAL du have telefonen tændt. Din guide beder dig tage headset på, og så starter en lydforestilling, der aktiverer fantasi, krop og følelse af nærvær og fællesskab.

RICARDO & ELSTRUP er nytænkende lyd-teater. En forestilling, der tager fat i to af de største lokale fodboldstjerner; de fynske EM-helte fra 1992, Richard Møller Nielsen og Lars Elstrup. Det er historien om to store personligheder, som møder kæmpe personlige op- og nedture i deres evige kamp for at lykkes. Det handler om fodbold, holdånd, ambitioner, valg samt de nære personlige beretninger om et liv i kampens hede. Den ene slutter på toppen, mens den anden må sande at presset bliver for stort.


Forestillingen er udviklet efter samtaler med Lars Elstrup og Tommy Møller-Nielsen (Ricardos søn), samt den fynske forfatter og journalist Martin Davidsen, der står bag succes-biografien om landstræneren Richard Møller Nielsen - “Mirakelmageren”, og derudover er redaktør på OB-podcasten Stemmer Fra Ådalen.


Tekst Brian Wind-Hansen

Iscenesættelse og lyddesign Jesper Dupont

Idé og konsulent Jeppe Sand

Musikkonsulent Casper Tornhøj Schärfe

Producent og projektledelse Christina Gaarde Engmann

Lysdesign Laura Ovgaard Edlefsen

Mastering Poul Gejl

Grafik Rikke Mathisen Hansen

Arrangør

Teater Momentum har til huse i Odense lige ned til Munke Mose. Teatret er ledet af Jeppe Sand og ansætter hvert år en ny kunstnerisk leder, der selv sammensætter sit ensemble - derved bibeholdes dynamikken i kunsten. Det kunstneriske råd, bestående af Thomas Hwan, Sargun Oshana og Kitt Johnson, formulerer en række opgaver, som den kunstneriske leder skaber sæsonens egenproduktioner ud fra. Efter endt sæson sendes ensemblet med kunstnerisk leder igen ud i dansk teaterliv med en fyreseddel i hånden og nye erfaringer i bagagen.

Men Momentum er meget mere. Udover egen- produktionerne og gæsteforestillinger huser vi Momentum Musik og præsenterer med konceptet "Mere Momentum" hvert år publikum for teatersport, poetry slam og lægger lokaler til en række af Odenses festivaler. Her er højt til loftet og det meste kan lade sig gøre.

Lokation

Teater Momentum, Ny Vestergade 18, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .