spring til hovedindhold

Ridekort Gjorslev, maj 2023 - april 2024

Ridekort Gjorslev, maj 2023 - april 2024

Fra DKK 950,00

Sted

Dato

01 maj 2023 kl. 00:00 - 30 apr 2024 kl. 23:59

Beskrivelse

OBS: Brug rytterens navn ved køb. Ridekortet giver adgang til ridning efter gældende regler på Gjorslevs område i perioden 1/5-30/4.

Ridekortet medbringes under ridning på godsets område, og bæres synligt på hest eller rytter. Indehaveren skal kunne verificerer sig med billed-ID på forespørgsel.

Indehaveren af kortet er bekendt med reglerne for ridning på Gjorslevs område. Disse vil være beskrevet ved køb, samt på gjorslev.dk.

Tilladelse gælder kun for ridning ad den markerede rute, som anvist på kortet over området. Kortet er også tilgængeligt på gjorslev.dk

Overtrædelse af det udleverede regelsæt medfører bortvisning og inddragelse af ridekortet.

Ridning på Gjorslevs område sker under eget ansvarArrangør

Gjorslev Gods er beliggende på Stevns og råder over ca. 1770 ha land. Gjorslev tilbyder køb af ridekort til dele af Gjorslevs område, herunder Gjorslev Bøgeskov og Magleby Skov.

Lokation

Gjorslev Bøgeskov og Magleby Skov, Gjorslevvej 20, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder