Rimini Protokoll: Remote Copenhagen

14 sep 2018 kl. 17:00 - 19:00

Vestre Kirkegård Nordre kapel, 2500 København, 2500 København

Tag med det internationalt anerkendte multimedie-kollektiv Rimini Protokoll på den nyproducerede interaktive og stedspecifikke audiowalk Remote Copenhagen. Iført høretelefoner guides deltagerne af en GPS-stemme gennem steder i transit som bl.a. Københavns Hovedbanegård og oplever selv følelsen af at være i transit.

Gennem en myriade af sammenkoblede fortællinger, der kredser om kunstig intelligens og gruppedynamik i transit, sætter den kollektive audiowalk fokus på togstationer som offentlige transitrum: Stationer som steder for konflikt og forhandling, stationernes arkitektur og ikke mindst stationernes mylder af passagerer og ansatte.

Fortællingerne ledsages af lydoptagelser og atmosfæriske kompositioner skabt til de steder, som publikum passerer. 

Værket er kommissioneret af KØS Museum for kunst i det offentlige rum som en del af udstillingsprojektet TRANSIT, der åbner 13. sept. 2018. Med udstillingsprojektet TRANSIT sætter KØS fokus på rejsendes personlige og vidt forskellige fortællinger og vilkår i nutidens globaliserede samfund. Læs mere på www.koes.dk.

Remote Copenhagen co-præsenteres af Metropolis.

OM RIMINI PROTOKOLL

Rimini Protokoll er et tysk multimedie-kollektiv bestående af Helgard Kim Haug, Stefan Kaegi og Daniel Wetzel. De arbejder i krydsfeltet mellem teater, lyd/radiospil, film og installation. Rimini Protokoll er især kendt for at udvikle deltagende og debatskabende projekter som bl.a Cargo Sofia og Situation Rooms. De arbejder desuden ofte med nye teknologier såsom lokative medier. Rimini Protokoll er internationalt anerkendt og har vundet adskillige priser, heriblandt Faust-prisen, European Prize for New Theater Forms, Sølvløven på Venedig Biennalen og Excellence Award af Japan Media Festival.

Please note that the audiowalk is in Danish but also available in English every Tuesday and Friday in the period. Find your ticket here at Billetto.

PRAKTISK INFO:

Audiowalken slutter ved Københavns Hovedbanegård, og vi kommer derfor ikke retur til Vestre Kirkegård. 

I tilfælde af aflysning grundet regn eller sygdom blandt afviklere, vil du modtage en aflysning direkte fra Billetto på mail senest 2 timer før arrangementsstart. Ved aflysninger vil billetprisen (dog uden gebyr) blive refunderet og tilbagebetalt direkte fra Billetto.

Voksen

Salg lukket

Studerende / pensionist

Salg lukket

English

Salg lukket

English Student

Salg lukket