Rita Blå's Car Boot sale

21 maj 2017 kl. 12:00 - 17:00

Postterminalen, Parkeringspladsen , Tietgensgade 39, 1704 Kbh V


Bagagerumsmarkeder er ikke nogen ny ting, det er en populær disciplin i bl.a England. Herhjemme er det endnu en ret uprøvet genre. Det har vi besluttet at gøre noget ved. Rita Blå's Lopper holder derfor, d 21. maj, sit første Boot Sale ved den gamle smukke postterminal på Tietgensgade.

Et Boot Sale er et loppemarked hvor du sælger ud fra bagsmækken af din bil.

Du får tildelt en parkeringsplads. Prisen på en bod er 320 kr.

Bord og stativ kan tilvælges efter ønske.

Leje af bord; 50 kr,

Leje af tøjstativ på hjul; 100 kr. (Bøjler medbringer du selv.)

'Rita Blå's Lopper er med årene blevet lidt af et lokalt københavner tilløbsstykke. Det er kendt for den altid særlig gode stemning, varierede og ofte anderledes locations og høje kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Du kan finde alt mellem himmel og jord, alt hvad hjertet begærer og alt det du ikke vidste du stod og manglede. Der er altid gratis entré'.

Tilmelding:

- Du bestiller en bod ved at købe en billet via 'find billetter'.

- Husk at registrere dig med en valid email adresse da du vil modtage din kvittering pr email .

- Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten. Jeg har navn på alle tilmeldte. Husk derfor at bruge dit fulde navn ved registrering.

- Ha din billet med billetnummer klar på telefonen. Det er dit bevis for at du har betalt for en plads i tilfælde af at der skulle være problemer med at finde din tilmelding. Har du ikke en smart phone så print billetten ud og tag den med på markedsdagen.

Praktisk info:

Du vil modtage en mail op til markedet med praktisk info ang opsætning, parkering mm.

- Der vil blive oprettet facebook event op til hvert arrangement. Det finder du via facebooksiden: https://www.facebook.com/Rita-Bl%C3%A5s-Lopper-122...

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til mig på loppebod@gmail.com.

De bedste hilsner - Rita Blå's Lopper

NB: Tilmelding er bindende. Bliver du forhindret i at deltage er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredje part.

I tilfælde af heldagsregn aflyses markedet og pengene tilbagebetales - dog minus gebyr. Skulle dette være tilfældet vil du modtage en varsel dagen inden eventen, men da vejrudsigter er omskiftelige træffes den endelige afgørelse samme morgen som loppemarkedet skal løbe af staben. Du skal derfor tjekke din inbox på dagen, så frem vejret er ustabilt.

Bod - Rita Blå's Car Boot Sale, 21 maj

Salg lukket


Tilkøb - Bord 80x120 - Rita Blå's Car Boot Sale, 21 maj

Salg lukket


Tilkøb - Stativ på hjul - Rita Blå's Car Boot Sale, 21 maj

Salg lukket