Rita Blå's Lopper Aarhus / Institut for X

18 aug 2019 kl. 11:00 - 16:00

Institut for (X), Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus

Den 18. august rykker Rita Blå's Lopper, for første gang, til Aarhus når vi holder loppemarked på Institut for X, i forbindelse med Street Food Festival 2019.   

Rita Blå's Lopper har gennem de sidste ti år holdt månedlig loppemarkeder i København og er med årene blevet lidt af et lokalt tilløbsstykke. Det er kendt for den altid særlig gode stemning, varierede og ofte anderledes locations og høje kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Du kan finde alt mellem himmel og jord, alt hvad hjertet begærer og alt det du ikke vidste du stod og manglede. Det er børnevenligt - når der er plads og det er udendørs er der bla gratis børneboder, og der er altid gratis entré. Markedet foregår mellem 11.00-16.00

- En plads koster 340 kr. Der følger et bord med. Man kan sagtens være to om en bod. Pladsen er ca 3x3 m når det er udendørs

- Stativer kan lejes for 120 kr. (dette er et tilkøb til en bod, ikke en plads i sig selv. Stativudlejning er ment som en service. Du må altså gerne medbringe egne stativer istedet.)

Tilmelding: Du bestiller en bod via 'find billetter'. 

- Husk at registrere dig med en valid email adresse da du vil modtage din kvittering pr email .

- Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten. Jeg har navn på alle tilmeldte. Husk derfor at bruge dit fulde navn ved registrering.

- Før markedet vil du modtage en infomail med al praktiske info.

NB: Tilmelding er bindende. Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredjepart.

Har du yderligere spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, så send en mail til Karla på: ritablaaslopper@gmail.com.

Bod vRita Blås Lopper Aarhus UDSOLGT
Stativ v Rita Blå's Lopper Aarhus (tilkøb til bod) UDSOLGT