Rita Blå's Lopper d. 1. sep - Sønder Boulevard

01 sep 2019 kl. 12:00 - 17:00

Rabatten , Sønder Blvd., København

 Rita Blå's Lopper er med årene blevet lidt af et lokalt københavner tilløbsstykke. Det er kendt for den altid særlig gode stemning, varierede og ofte anderledes locations og høje kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Du kan finde alt mellem himmel og jord, alt hvad hjertet begærer og alt det du ikke vidste du stod og manglede. Det er børnevenligt - når der er plads og det er udendørs er der bla gratis børneboder, og der er altid gratis entré. Markedet foregår mellem 12.00-17.00

Den 1. sep afholder vi sæsonens sidste udendørs marked på Søndre Boulevard. Skal du være med til sæsonafslutningen på Vesterbro, så læs videre her: 

- En plads koster 350 kr. Der følger bord med. Man kan sagtens være to om en bod. Pladsen er ca 3x3 m når det er udendørs

- Vi har desværre ikke mulighed for at udleje stativer på boulevarden i øjeblikket. Forhåbentligt vender vi tilbage med en løsning til næste sæson! 

Tilmelding:

Du bestiller en bod via 'find billetter'.

- Husk at registrere dig med en valid email adresse da du vil modtage din kvittering pr email .

- Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten. Jeg har navn på alle tilmeldte. Husk derfor at bruge dit fulde navn ved registrering.

- Ha din billet med billetnummer klar på telefonen. Det er dit bevis for at du har betalt for en plads i tilfælde af at der skulle være problemer med at finde din tilmelding. Har du ikke en smart phone så print billetten ud og tag den med på markedsdagen.

Praktisk info:

- Der er opsætning kl 10.30.

- Når du ankommer finder du mig og tjekker ind ved at oplyse dit fulde navn. Dette foregår i rabatten overfor Kihoskh (Sdr Boulevard 53).

- EFTER du har tjekket ind tager du et bord og finder en plads. Bordene skal afleveres samme sted når vi pakker ned igen.

- Du kan stå hvor du vil langs rabatten mellem Kihoskh og til cafe Dyrehaven. Der er ingen dårlige pladser.

- Når vi slutter kl 17.00 kan du pakke sammen og rydde du op efter dig selv. Du skal tage ALT med dig (dvs inkl tøjstativer, kasser, pap og lign).

- Bordet klapper du sammen og sætter ned til Kihoskh, der hvor du tjekkede ind.

- Jeg har lavet en aftale med Folkekirkens Nødhjælp - de tager imod tøj og sko som I ikke vil have med hjem igen (ingen møbler og køkkenting). Det kan afleveres i poser ved Kihoskh - samme sted som I afleverer bordene.

- Der vil blive oprettet facebook event op til hvert arrangement. Det finder du på siden Rita Blå's Lopper Husk at tilmelde dig og invitere dine venner og veninder.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til os på loppebod@gmail.com.

Venligst Olga, Karla & Rita

NB: Tilmelding er bindende. Du kan frem til en uge inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ opslået dato. For instrukser skriv til loppebod@gmail.com.

Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredje part.

I tilfælde af heldagsregn aflyses markedet og pengene tilbagebetales - dog minus gebyr. Skulle dette være tilfældet vil du modtage en varsel dagen inden eventen, men da vejrudsigter er omskiftelige træffes den endelige afgørelse samme morgen som loppemarkedet skal løbe af staben. Du skal derfor tjekke din inbox på dagen, så frem vejret er ustabilt.

Bod ved Rita Blå's Lopper d. 1. sep - Sønder Boulevard UDSOLGT