Rita Blå's Lopper - Saxogadefest d 24. juni

24 jun 2017 kl. 12:00 - 17:00

Gadefest Saxogade, Estlandsgade, 1721 København V


Den 24. juni holder Rita Blå's Lopper, i samarbejde med Settlementet i Saxogade, loppemarked i forbindelse med den årlige Saxogadefest. Det kommer til at foregå i Saxogade/Estlandsgade og på pladsen foran Ukirke.

Rita Blå's Lopper er med årene blevet lidt af et lokalt københavner tilløbsstykke. Det er kendt for den altid særlig gode stemning, varierede og ofte anderledes locations og høje kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Du kan finde alt mellem himmel og jord, alt hvad hjertet begærer og alt det du ikke vidste du stod og manglede. Det er børnevenligt - når der er plads og det er udendørs er der bla gratis børneboder, og der er altid gratis entré. Markedet foregår mellem 12.00-17.00

- En plads koster 340 kr. Der følger bord med. Man kan sagtens være to om en bod. Pladsen er ca 2x3 m når det er udendørs

- Stativer på hjul kan lejes for 100 kr. (dette er et tilkøb til en bod, ikke en plads sig selv)

Tilmelding:

- Du bestiller en bod via 'find billetter'.

- Husk at registrere dig med en valid email adresse da du vil modtage din kvittering pr email .

- Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten. Jeg har navn på alle tilmeldte. Husk derfor at bruge dit fulde navn ved registrering.

- Ha din billet med billetnummer klar på telefonen. Det er dit bevis for at du har betalt for en plads i tilfælde af at der skulle være problemer med at finde din tilmelding. Har du ikke en smart phone så print billetten ud og tag den med på markedsdagen.

Praktisk info:

- Der er opsætning kl 10.30.

- Du vil i ugen op til markedet modtage en infomail, med praktisk info i forbindelse med tjek ind.

- Jeg har lavet en aftale med Folkekirkens Nødhjælp - de tager imod tøj og sko som I ikke vil have med hjem igen (ingen møbler og køkkenting). Det kan afleveres i poser ved Kihoskh - samme sted som I afleverer bordene.

- Der vil blive oprettet facebook event op til hvert arrangement. Det finder du på sidenRita Blå's Lopper Husk at tilmelde dig og invitere dine venner og veninder.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til mig på loppebod@gmail.com.

Venligst Rita

NB: Tilmelding er bindende. Du kan frem til en uge inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ opslået dato. For instrukser skriv til loppebod@gmail.com.

Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredje part.

I tilfælde af heldagsregn aflyses markedet og pengene tilbagebetales - dog minus gebyr. Skulle dette være tilfældet vil du modtage en varsel dagen inden eventen, men da vejrudsigter er omskiftelige træffes den endelige afgørelse samme morgen som loppemarkedet skal løbe af staben. Du skal derfor tjekke din inbox på dagen, så frem vejret er ustabilt.

Bod - Rita Blås Lopper Saxogadefest

Salg lukket


Tilkøb til bod - Stativ på hjul - Rita Blå's Lopper Saxogadefest

Salg lukket