Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Rita Blå's Lopper Sønder Boulevard

Afholdt event

Rita Blå's Lopper Sønder Boulevard

Fra DKK 370,00

Sted

Dato

03 apr 2022 kl. 11:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Så er vi endelig tilbage, med markeder på Sønder Boulevard hen over foråret og sommeren.  

Praktisk info: 

I mange år, har vi kørt med regnvejrsgaranti, men det er vi desværre nødt til at sløjfe, da vores lille business simpelthen er for skrøbelig til det lige nu. Det håber vi selvfølgelig på, at i vil vise forsåelse for <3

Vi vil til gengæld være villige til at gennemføre markedet i stort set alt slags 

vejr, og i er hjertelig velkommen til at medbringe pavilloner eller andet, der kan hjælpe med at holde jeres ting tørrer i tilfælde af regn. 

Standens pris indeholder et bord som i vil få udleveret ved check-in. 

Vi har desværre IKKE mulighed for at udleje stole eller tøjstativer ud til denne sæsons markedet, så det skal du som standholder, selv medbringe.

Check-in og opsætning foregår i rabatten ud fra KIHOSKH (Sønder Boulevard 53) fra kl. 09.30 på dagen. 

Please!! Stil ikke op før 9.30 og før vi har registreret jer med navn og anvist en plads til jer. Det er ikke fair overfor de øvrige standholdere, eller os der arrangerer. 

Alt affald der er loppemarkedsrelateret SKAL tages med hjem igen, og må heller ikke komme i kommunens almindelige skraldespande. Loppemarkedsrelateret affald vil, blandt andet sige, ødelagte tøjstativer, borde, papkasser, skotøjsæsker, bøjler, tøj, sko osv.. 

Fra kl. 16.00 når markedet slutter, vil i kunne donere alt hvad i ikke vil have med hjem igen (Bortset fra børnetøj/ting), til Folkekirkens Nødhjælp, som vil stå klar til at tageimod jeres ting, samme sted som Check-in.

Vi glæder os HELT vildt til at se jer og jeres loppesager, og krydser fingre for en solrig sommer<3- særligt om søndagen ;)  

De bedste hilser, 

Rita Blås Lopper

Arrangør

Lokation

Sønder Blvd. 53, 1720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .