Rita Blå's Midsommer Lopper på Ofelia Plads

23 jun 2018 kl. 12:00 - 17:00

Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1250 København


Kom med når Rita Blå's Lopper, i samarbejde med Ofelia Plads og Skuespilhuset, omdanner havnefronten til et overflødighedshorn af dans, musik, skuespil, talks, opera og stort loppemarked.

Det foregår altså d 23. juni i tidsrummet 12.00-17.00.

Rita Blå's Lopper er med årene blevet lidt af et lokalt københavner tilløbsstykke. Det er kendt for den altid særlig gode stemning, varierede og ofte anderledes locations og høje kvalitet af lopper til rigtig gode priser. Du kan finde alt mellem himmel og jord, alt hvad hjertet begærer og alt det du ikke vidste du stod og manglede.

- En plads koster 340 kr. Der følger bord med. Man kan sagtens være to om en bod. Pladsen er ca 3x3 m når det er udendørs

- Stativer kan lejes for 100 kr. (dette er et tilkøb til en bod, ikke en plads sig selv)

Ved køb af bod medfølger ét stk gratis parkeringstilladelse til parkeringshuset under pladsen. Vi opfordre dog stadig alle, for at lette logistikken, til at bringe deres ting til og fra i en ladcykel. Der vil være plads til at have ladcyklen stående ved boden.

Der er opsætning af boder kl 10.30.


Tilmelding:

Du bestiller en bod via 'find billetter'.

- Husk at registrere dig med en valid email adresse da du vil modtage din kvittering pr email .

- Vis hensyn til miljøet. Du behøver ikke at printe billetten. Jeg har navn på alle tilmeldte. Husk derfor at bruge dit fulde navn ved registrering.

- Ha din billet med billetnummer klar på telefonen. Det er dit bevis for at du har betalt for en plads i tilfælde af at der skulle være problemer med at finde din tilmelding. Har du ikke en smart phone så print billetten ud og tag den med på markedsdagen.- Der vil som altid være

- Op til markedet vil du modtage en infomail med den praktisk info du behøver.

- Der vil blive oprettet facebook event op til hvert arrangement. Det finder du på siden Rita Blå's Lopper Husk at tilmelde dig og invitere dine venner og veninder.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til os på loppebod@gmail.com.

Venligst Olga & Rita


NB: Tilmelding er bindende. Du kan frem til en uge inden markedet flytte din tilmelding til en alternativ opslået dato. For instrukser skriv til loppebod@gmail.com.

Ønsker du at melde afbud senere end dette, er du selv ansvarlig for at sælge din bod videre til tredje part.

I tilfælde af heldagsregn aflyses markedet og pengene tilbagebetales - dog minus gebyr. Skulle dette være tilfældet vil du modtage en varsel dagen inden eventen, men da vejrudsigter er omskiftelige træffes den endelige afgørelse samme morgen som loppemarkedet skal løbe af staben. Du skal derfor tjekke din inbox på dagen, så frem vejret er ustabilt.


Bod ved Rita Blå's Lopper Ofelia Plads

Salg lukket


Stativ (tilkøb til bod) v Ofelia Plads

Salg lukket