Event aflyst

Rita Blå's Nytårs Lopper I Kulturhuset Indre By

DKK 370,00

Sted

Dato

09 jan 2022 kl. 11:00 - 16:00

Beskrivelse

Kom til festlige Nytårslopper i Kulturhuset Indre By. 

Der er opstilling fra kl. 09.30 på dagen og borderen vil som vanligt være stillet op på forhånd, således at man bare bliver anvist til et frit bord, når man har checket ind med det navn, billetten er købt i.

Du behøver ikke medbringe billetten udprintet, men du skal selvfølgelig kunne dokumentere for dit køb af billetten, hvis der mod forventning skulle opstå problemer. 

Efter hvert marked, vil det være muligt at donere det i ikke vil have med hjem igen, til Folkekirkens Nødhjælp (dog ikke tøj og ting til børn)

Det vil også være muligt at smide affald, i mindre mængder, fx papkasser, i containeren på pladsen udenfor Kulturhuset. Større ting som eksempelvis ødelagte tøjstativer, skal i dog selv tage med jer. 

Ift. Brand og Covid19 sikkerhed: 

For bedst muligt at kunne beregne antal af mennesker til arrangementet, vil vi bede jer om, højst at være to personer bag hver stand. 

Selvom Covid19 restriktionenerne stort set er væk, må i også meget gerne medbringe en håndsprit til jer selv og kunderne, samt holde god afstand til de andre standholdere. 

Vi glæder os SÅ meget til at loppe med jer igen <3  

De kærligste loppehilsner, 

Rita Blå's Lopper 

Arrangør

Lokation

Kulturhuset Indre By Kulturhuset Indre By , Charlotte Ammundsens Pl. 3, 1359 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .