RO PÅ. Mere fokus og balance i dit liv og karriere med mindfulness

04 mar 2020 kl. 19:30 - 21:00

Fensmarkgade 1, 2200 København

Et personligt og inspirerende foredrag om mindfulness. Intro til at komme igang med mindfulness - og info om Mindful Change forløb v. coach Emil Ejlersen.  

Kører det hele lidt for stærkt? 

Vil du gerne finde mere nærvær og fokus i de ting du gør? Finde glæden idag - lige nu. Blive bedre til det du gør, og implementere et mere positivt, accepterende og venligt mindset over for dig selv og dine omgivelser?

Mindfulness er over hele verden blevet et anerkendt redskab til at skabe en forandring i hjernen. En forandring, du får ved  at træne dagligt. Præcis ligesom, hvis du vil skabe en forandring i kroppen og går igang med fysisk træning. Her er det bare hjernen du træner - ved små daglige øvelser, alle kan finde tid til.

Jeg vil gerne inspirere dig til at komme igang med mindfulness. Jeg har selv praktiseret mindfulness i 10 år - og det har skabt den bedste forandring i mit liv. Fra at leve et liv med konstant mentalt pres og altid på vej til det næste, lever jeg i dag meget mere i nuet, sover bedre om natten og er blevet bedre til det jeg gør. Det vil jeg gerne fortælle om, samt give dig et indblik i hvordan man træner og hvad det rent faktisk er træningen gør ved dig.

Træningen har intet med yoga-positioner eller lignende at gøre, men foregår siddende helt stille på en stol - og kan udføres hvor som helst. 

Inden vi slutter vil der være mulighed for at stille alle de spørgsmål du har - og jeg vil introducere dig til mit eget intensive Mindful Change forløb, der starter 27. marts og varer til midten af juni. Du kan læse mere her: Mindful Change forløb
Du behøver naturligvis ikke tilmelde dig dette forløb for at deltage i foredraget.

Der er 15 ledige pladser i salen. Lidt drikkevarer og frugt/grønt er inkluderet i billetprisen. Det er ikke tilladt at medbringe egen forplejning til arrangementet og sko stilles ved indgangen, da vi lejer os ind i et yogastudio. 

Jeg glæder mig til at se dig.

Mange hilsner

Emil

Indehaver, mindful-change.dk

Kontakt: info@mindful-change.dk