Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Roaming the Premises with Peachlyfe and Friends

Afholdt event

Roaming the Premises with Peachlyfe and Friends

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

26 jan 2024 kl. 21:00 - 27 jan 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Velkommen til en aften, hvor tre exceptionelle kunstnere vil pryde scenen med deres unikke stilarter og grænseløse energi. Gør dig klar til at fordybe jer i en sonisk rejse med dynamiske lyde fra N.E.GIRL, Britney Speed ​​og Peachlyfe.

N.E.GIRL, der er født i Nairobi, opvokset i London og nu baseret i København, bringer en multigenreoplevelse dybt påvirket af den britiske undergrund og alternative klubscene. Hendes ry som en alsidig DJ strækker sig til at skubbe grænserne for multigenre-mixing, alt imens hun tilfører hendes sæt de kulturelle påvirkninger fra hendes baggrund.

Britney Speed er et queer-ikon, en del af pornokollektivet Bedside-produktioner. Speed er en konsekvent og elsket skikkelse i Københavns undergrundsmusikscene og skal pryde scenen med sin elektrificerende tilstedeværelse og smittende energi.

Og endelig – Peachlyfe vil betage os med deres trance-techno signaturlyd. Dette vil være det første live-sæt, de spiller i over et år. De vender nu tilbage til København efter et års tur i verden for at give en smagsprøve på, hvad der venter med deres kommende albumudgivelse.

Lad musikken bære dig, mens vi begiver os ud på en rejse gennem parallelle universer af lyd og udtryk styret af de utrolige talenter fra N.E.GIRL, Britney Speed ​​og kulminerer i en Peachlyfe-forestilling.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .