Robin Fox (AU) Single Origin + TBC

26 okt 2018 kl. 21:00 - 23:00

Alice, Nørre Allé 7, 2200 København

Dørene åbner kl. 20.00 / Præsenteres i samarbejde med PROTON

Unikt lys- og lydsynkroniseret anæstetisk liveshow fra en af tidens mest nyskabende audiovisuelle kunstnere. Koncerten præsenteres i samarbejde med Proton.

Som en af tidens førende audiovisuelle kunstnere, har Robin Fox i årevis sat sit fascinerende aftryk på alt fra live-performances og kunstudstillinger, til interaktive musikværker og moderne danseforestillinger verden over.

Fox gæster ALICE med værket “Single Origin”, som er det tredje projekt i en serie af banebrydende audiovisuelle shows. Han har siden 2004 eksperimenteret med lydkontrolleret laser, hvor både “Monochroma” (2004) og RGB Laser Show (2013) har forvandlet venues til sci-fi-drømmescenarie r i over 50 forskellige byer.

I “Single Origin” (2017) forenes farvestrålende 3D-laser med eksperimenterende lydflader, noise og techno i et knitrende astralsk og synæstetisk univers. Som publikum er det blot at lade sig opsluge af den altomsluttende effekt det giver, at blive hvirvlet ind i denne audiovisuelle malstrøm. Der er ingen tvivl om, at Fox absolut skal opleves live!

Sagt om Robin Fox’s Single Origin:

New York Theatre Review:

“The distortion of space and reality is awe-inspiring.”

Resident Advisor:

“You could either think about which parameters of the lights and sounds were linked, or simply let it all wash over you.”

Standard

Salg lukket