eventet sluttede

ROCK&BOLD! JUVENTUS vs. FCK vs. VOKADIN

DKK 75,00

Dato

27 nov 2013 kl. 19:30 - 21:30

Beskrivelse

Der er lagt op til en fantastisk oplevelse, når bold.dk, Heineken og Pumpehuset teamer op for at præsentere de bedste Champions League-kampe i fuldendte omgivelser. Det er ægte HD-biografprojekter, kæmpe storskærm og ikke mindst fuld lyd fra Pumpehusets massive lydanlæg. bold.dk, Danmarks største og bedste fodboldsite, sørger for, at rammerne er præcis som fodboldconnoisseurs ønsker det, mens Pumpehuset sørger for ideel teknik og ikke mindst fantastisk rock'n'roll både før og efter kampen med et af landets mest fremadstormende, unge rockbands: VokaDin.

Heineken sørger, endnu vigtigere, for en kold Heineken at starte kampen på - dén er inkluderet i prisen.

Dette er det første arrangement, men fremover vil en lang række Champions League-kampe kunne opleves i Pumpehusets fantastiske rammer.

Om Vokadin:

Vokadin leverer et sonisk spark af vaskeægte grunge og punket rock efter aftenens fodboldkamp, hvor bandet står klar til at vælte Pumpehuset bagover med deres rå og eksplosive liveset. Vokadin er et dansk rockband der i det seneste år har spillet intensivt på landets rockklubber, og nu er bandet klar til at levere årets sidste, gennemspillede rockeksplosion til det første Rock&Bold i Pumpehuset.

- og det er et band med succes, som møder op. Debutalbummet fra i år, "My Fix before Yours" blev anmeldt sådan her, i et af de anerkendte rockmagasiner i England, "Viva La Rock":

"Storming debut album from Danish punk/Alt rockers.
Fusing garage band Aesthetics with the snottiness and righteous fury of punk, there's a refreshingly contemporary feel to Vokadin's sound too. Replete with fat, thro bbing bass lines spiky guitar riffs and a singer whose vocal at times are as impassioned as Rage Against The machine's Zazk De La Rocha at his most FIRE-IN-THE-BELLY-BEST, it's a highly supercharged ball of frantic punk energy that exploads in your face."

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .