Rock'n' Roll'en er tilbage i en ny udgave - Four Snacks spiller op til en skøn aften

Rock'n' Roll'en er tilbage i en ny udgave - Four Snacks spiller op til en skøn aften

Billetter fra DKK 175,00

Sted

Dato

24 feb 2023 kl. 18:00 - 22:00

Beskrivelse

Lad os mødes til et brag af en fest med fed musik.

Four Snacks er Rock 'n' Roll bandet der til enhver anledning kan få folk til at synge med og skabe rammerne for en festlig aften. Energifyldt og charmerende og med inspiration fra Rock ’n’ Roll’en der prægede musikkulturen i 50’erne og 60’erne, drager Four Snacks fra første tone, tankerne tilbage på datidens store kunstnere og bandets fremtræden er ligeledes med til at skabe en komplet og oplevelse.

”Nye Hits” i 50’er forklædning dukker op i løbet af aftenen. Four Snacks har med over 15 års erfaring underholdt til et væld af forskellige arrangementer på såvel store som små scener rundt om i Danmark. Bandets fem mands besætning vil med garanti byde på en forrygende live performance. Four Snacks tager afsæt i internationale kunstnere og kan byde på et repertoire der blandt andet inkluderer Elvis Presley, Johnny Cash, Little Richard mf. På aftenen kan du møde Jesper Damgaard helt i front, Henrik Uggerhøj på guitar, Morten Lomborg på piano, Christian Thrane på bas samt Dennis Bonde på trommer.

Vi glæder os og håber du vil være med.

Ud over at vi kan synge med på de mange skønne hits der leveres, så laver vi mulighed for at vi kan få lov at få en sving om undervejs :-) - hvis nogen har lyst (og alt det der med om vi må o.s.v.)

Igen er der begrænsede antal billetter - så skynd dig, så du kan være med til en forrygende aften med sikkerhed for god musik og godt humør.

Konceptet er som tidligere - medbring egen stol og evt. drikkevarer. Vi søger lejlighedsbevilling så du hos os kan købe øl, vand og vin til fornuftige priser, - MEN du må stadig gerne selv medbringe dine drikkevarer :-)

Are you ready?

Vi glæder os til at byde indenfor til MUSIC4YOU - Musik på matriklen


Hilsen Allan og Gitte

Lokation

Lånumvej 1, 7850 Stoholm

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .