spring til hovedindhold

ROCK & RUL 2024

ROCK & RUL 2024

Fra DKK 225,00

Sted

Dato

14 sep 2024 kl. 11:00 - 15 sep 2024 kl. 03:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Tours on Wheels og Plaguemace præsenterer: ROCK & RUL FESTIVAL 2024:

I'll Be Damned, Situationsfornærmelse, 802, Plaguemace, Baench, Terrorpy, Mite, Ordblid, Intet Godt, Slovgh,  Quantum Solaris, S.O.T.S., Wondo, Smugler, The Jess, Rap Martin Rap, Livedevil, Clean Boys, Speed Slut, Arko and the Guest House, Hibizkus, DJ Nikolaj Thrane

Rock & Rul Festival løber af stablen for første gang 14. september 2024. Festivalen har til formål at sætte fokus på kørestolsbrugeres tilgængelighed i det offentlige rum og arrangementet er skabt af ildsjæle fra foreningen ‘Tours on Wheels’. Idéen til eventet kom fra Sebastian Berke, en ung gut med Cerebral Parese, der ynder at vise den brede befolkning hvor let det kan være at indrette en festival, så alle kan være med. Han har allieret sig med sin hjælper Andreas, der gennem sit virke som rockmusiker har stort kendskab til den danske musikscene.

Visionen med festivalen er at skabe en god inspiration til andre festivaler og kulturarrangementer, så de kan blive så tilgængelige som overhovedet muligt. Vi tror at alle festivaler kan blive fuldt tilgængelige vha. af få, men essentielle tiltag.

Tours On Wheels er en forening, der arbejder med at forbedre tilgængeligheden for kørestolsbrugere, samt at skabe mere opmærksomhed på den begrænsede tilgængelighed for kørestolsbrugere overalt i landet. På nuværende tidspunkt eksisterer foreningen kun i Aarhus, men der arbejdes på en udvidelse til andre danske byer.


Arrangør

Lokation

Godsbanen og A-huset , Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder