spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ROCKGIGANTER & MIKROBRYG: LABAN og alt det andet - Lecia Jønsson

Afholdt event

ROCKGIGANTER & MIKROBRYG: LABAN og alt det andet - Lecia Jønsson

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

07 nov 2023 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Hun har været på den amerikanske Billboard liste og solgt halvanden million plader. Hun har udgivet musik i 48 lande og bevæget sig i et utal af musikalske genre. Lecia Jønsson blev for alvor kendt med duoen Laban, men hun er som musiker så meget større end det. Hør om både Laban-tiden og alt det andet, når Lecia gæster RAGNAROCK og er hovedperson i Rockgiganter og Mikrobryg den 7. november.

Hvor skal vi sove i nat? Dét havde Lecia Jønsson og Ivan Pedersen svaret på i 1982, da Laban skabte en af de største landeplager i dansk musikhistorie!

Men netop som successen buldrede derudad, stoppede Laban. Hvad skete der egentlig, og hvad har Lecia lavet siden? I den kommende udgave af Rockgiganter og Mikrobryg tirsdag den 7. november får du nogle af svarene.

Dyk ned i Lecias ørehængende musikalske karriere, som både inkluderer duo-samarbejdet med lillesøsteren Lucienne, Melodi Grand Prix-megahittet ’Rør ved Mig’ og ikke mindst tiden i Laban.

”Lecias karriere har på alle måder været bemærkelsesværdig - det hele startede til en sangkonkurrence på Damhuskroen, og siden har hun solgt over 1,5 million fysiske plader. Hun har udgivet musik i udgivet i 48 lande, været på den amerikanske Billboard liste og vundet ’Song of the year contest’ i USA. Til Rockgiganter og Mikrobryg udfolder vi historien om, hvordan en ung kvinde fra Avedøre ender med at tage verden med storm,” fortæller museumsinspektør Anders Haahr.

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om rockens allerstørste navne, mens det ultralokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl.Tid, pris og sted

7. november kl. 18:30-20.30

130 kr. (+billetgebyr)

Som en del af arrangementet kan du nyde en gratis øl fra det ultralokale Musicon Mikrobryggeri.

Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Dørene til arrangementet åbner kl. 18.00

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .