Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rockgiganter & Mikrobryg: Mød Franz Beckerlee og oplev hans fascinerende fortælling live

Afholdt event

Rockgiganter & Mikrobryg: Mød Franz Beckerlee og oplev hans fascinerende fortælling live

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

12 sep 2023 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Den 12 september kommer ingen mindre end Franz Beckerlee på besøg til ’Rockgiganter og Mikrobryg’ og deler ud af rocklegendariske fortællinger.

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om rockens allerstørste navne, mens det ultralokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl.

Denne aften åbner Franz Beckerlee sammen med forfatterne til ’Stonefree - et liv med og uden Gasolin’, Thomas Vilhelm og Niels Ole Baadsgaard, op for fortællingerne fra Beckerlees egen livshistorie.

I talkshowformat kommer de ind på alt fra de farlige fristelser, det fortravlede stjerneliv i Danmarks mest populære band gennem tiden, til de personlige og professionelle erkendelser og kontroversielle indrømmelser.


’Stonefree - et liv med og uden Gasolin’, der udgives den 7. september 2023, dykker ned i en usædvanlig opvækst i 40'erne og 50'ernes København, tilværelsen som ung og nygift far, det frygtløse favntag med avantgarde- og freejazzen som altsaxofonist i 60'erne. Vi kommer også forbi inspirationen fra Jimi Hendrix, der satte sig dybe spor i Beckerlee og prægede hans letgenkendelige lyd dyrket af fans i Danmark, Norge, Sverige og Finland.


Tid, pris og sted

12 september kl. 18:30-20.30

130 kr. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Dørene til arrangementet åbner kl. 18.00


Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .