spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rockgiganter og mikrobryg - Klub 27: Amy Winehouse og Avicii

Event aflyst

Rockgiganter og mikrobryg - Klub 27: Amy Winehouse og Avicii

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

18 nov 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Til Rockgiganter og mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om rockens allerstørste navne, mens det ultralokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl. I efteråret stiller vi skarpt på Klub 27 – kunstnere, der døde som 27-årige, men blev udødelige i rockhistorien.

Denne aften fortæller Sandie Westh om Amy Winehouse og Avicii.

Hverken Amy Winehouse eller Avicii, med det borgerlige navn Tim Bergling, nåede at blive 30. Til gengæld opnåede de begge stjernestatus i deres relativt korte liv. Amy Winehouse især da hun i samarbejde med producer Mark Ronson udgav det anmelderroste platinalbum, Back To Black, og Avicii, da han revolutionerede lyden af EDM - Electronic Dance Music med sange som Wake Me Up og Hey Brother. Amy Winehouse sang om ikke at ville i Rehab og om at gå Back To Black. Sange der gjorde hende til den superstjerne, som hun faktisk slet ikke kunne tåle at være og som langt hen ad vejen var det, der ødelagde hende. Fællesnævneren for Amy og Avicii var nemlig, at de besad to enorme talenter, men også et par skrøbelige sjæle, som desværre sjældent går særlig godt hånd i hånd med en musikbranche, der lever af at presse artister til det yderste. Chokket var stort, da historien om Amys død ramte nyhedssiderne d. 23. juli 2011, men måske endnu mere overraskende var det, da nyheden om Aviciis død ramte verden d. 20. April 2018. Men hvad var det der gjorde, at lige netop de to satte så enorme aftryk i løbet af deres korte karrierer? I løbet af foredraget “Amy og Avicii - Skrøbelige musikalske naturtalenter” skal du høre hvorfor Amy og Avicii begge bliver betragtet for nytænkere inden for hver deres genrer, hvorfor de ikke kunne holde til et liv i rampelysets skær, og hvad de satte af musikalske aftryk.

Sandie Westh er journalist og radiovært. Hun var ansat på radiokanalen på DR, P7 MIX, hvor hun styrede morgenprogrammet, Stå op med P7 MIX, i tre år, og har desuden stået bag programmer på DR som P7 MIX Maraton, Kvinde Kend din Pop og Kulten på P2. Hun laver derudover podcasts på Egmont, er skribent på Ekstra Bladet og Politiken, og er flittigt benyttet musikjournalist i diverse danske medier.

TID, STED OG PRIS:

18. november kl. 19:00-21:00

130 kr. (+billetgebyr)

Billetter købes via billetto.dk eller i RAGNAROCKs butik

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, Roskilde

Din foredragsbillet gælder også som entrébillet til udstillingen samme dag. Udstillingen lukker kl. 18.15.

Dørene til arrangementet åbner kl. 18.45.

Grundet Covid-19 vil der ikke være frit pladsvalg. 

Publikum henvises til pladser, der er afstemt til den gruppestørrelse de ankommer i.

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .