spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rockgiganter og Mikrobryg - Roskilde Festival Edition: Blur

Afholdt event

Rockgiganter og Mikrobryg - Roskilde Festival Edition: Blur

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

01 sep 2021 kl. 18:30 - 20:30

Beskrivelse

Til Rockgiganter og Mikrobryg fortæller landets skarpeste musikformidlere om musikkens allerstørste navne, mens det ultralokale Musicon Mikrobryg serverer et godt glas øl. I tråd med museets særudstilling ”Smattens magi – 50 års aftryk af Roskilde Festival” præsenterer vi i efteråret 2021: Rockgiganter og Mikrobryg – Roskilde festival edition. Her stilles der skarpt på nogle af de kunstnere, der har gjort sig ekstra bemærkede på Roskilde festival. Som noget nyt, vil arrangementerne i efteråret også blive live streamet, så i har mulighed for at følge med hjemme fra stuen.  

Få artister har sat et så kraftigt aftryk på 90ernes musikalske udtryk – og få har været så eksplicit begejstrede for Roskilde Festival – som Blur.

Under tagget Britpop havde bandet kolossal succes i 90erne. En videreførelse af britisk sang- og fortælletradition fra 60’erne og 70erne, a la The Kinks, The Beatles og David Bowie tilført en distinkt egen kant, med lige dele original lyd, eksperimenter og radio-hits på samlebånd.

Personsammensætningen i Blur, rummer alt fra talk-værter, kunstmalere, producere, pladeselskabsejere, rumforskere, advokater, teknologi-udviklere, politikere, og gourmet-kokke. I samme ånd har bandet været garant for innovationer og nyskabelser, ikke mindst i forhold til at inddrage 3. verdensmusik i lydbilledet og integrere elektroniske elementer og cirkusmusik fra 20’erne med såvel ren pop, som psykedelisk undergrund. Efter små ti års pause fik Blur et særdeles succesfuldt comeback, først live, og senere også i album-form i løbet af 2010’erne

Aftenens musikformidler Henrik Tuxen har interviewet alle medlemmerne af Blur flere gange i forskellige sammenhænge i peioden 1997-2015, og aftenens Rockgiganter og Mikrobryg vil være baseret på Tuxens samtaler og oplevelser med bandet. Oplægget bliver en rejse gennem Blurs musikalske karriere med ekstra fokus på deres tilknytning til Roskilde Festival.

Henrik Tuxen er erfaren forfatter, redaktør, og journalist, med dybe rødder i musikbranchen.

TID, PRIS, STED

Fysisk arrangement

01 september 2021 kl. 18.30-20.30

130 kr. (+ billetgebyr) 

Dørene åbner kl. 18.15

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

Live streaming

01 september 2021 18.30-20.30

45 kr. (+billetgebyr) 

Se med via smartphone, tablet eller computer hjemme fra din egen stue.

Du vil modtage en mail en time før arrangementet, med link og informationer. Hvis der mod forventning skulle opstå problemer, da skriv til Tinemo@romu.dk

Foto: CC BY-SA 3.0

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .